2777
2789
عنوان

بیاین اسم هاتون بگین🤍

49 بازدید | 6 پست

شب ارزو هاست و من ارزو دارم دلتون مث بهار پر بشه از لحظه های موندگار 

زندگیتون خالی از اندوه و غم لحظه های شادی بی شمار خوبی رو ارزو میکوم برای کسایی ک با تموم بدی های ک دیدن یاد نگرفتن بد باشن. پروانه ارزو هاتون به زیبا ترین گل ها اجابت یشینه

دلخوشی های بزرگی ارزو میکنم تا غمیگن ک شدین تا یکی از اون دلخوشس ها کوچیک لبخند عمیقی ب لبتون بنشونن دعا میکنم همیشه دستتون و دلتون پر باشه🙂❤

من متاسفانه پریودم نشد روزه بگیرم براتون حدیث کسا و دعای توسل و سوره یس و زیارت عاشورا میخونم نیت کنین ممنون میشم🙂❤امشب زیاد از خدا بخواین که در های رحمتش امشب به روی همه باز... 🤍لطفا بقیه هم تگ کنین

@eliott93  

@مامان،مهدیار  

@درمسیرخدا  

@مائده6525221  

@الماس1400  

التماس دعا

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز دلم بی نهایت ممنونم که همیشه منو یادته و تو دعاهات فراموش نمیکنی😍 

آن شاالله خودت هم حاجتروا بشی و سلامت و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی در هر دو دنیا🙏💫 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

امشب شب آرزوهاست 💫

التماس دعا دارم اول برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان که گشایش همه کارها به‌دست ایشون هست 

بعدم آمرزش همه رفتگان و سلامتی و آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری در هر دو دنیا برای همه مسلمانان و شیعیان و اقوام و همه دوستان و همسایه ها و ذبی الحقوق و هر کسی حقی به گردنمون دارند و برای خودمون و عزیزامون آن شاالله 🙏🙏🙏

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

سلام مهلا جونم خوبی 

ان‌شاءالله دستات پر از استجابت دعا باشه و دلت پر از خوشی های بی پایان 🤲🤍🤲

ممنون عزیزم که برام دعا میکنی 🙏💙🙏 

برای حاجت رواییت ۱۴ صلوات میفرستم 😘😘😘

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙