2777
2789
عنوان

جدیدا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 23 پست
بخدا تو هیچی کمک نمیکنه سه تا بچه رو اصلا نفهمید کی بزرگ شدن یبار پوشک عوض نکرده

عزیزم ببخشید اینطوری میگم خودتون بد عادتش کردید 

رویه تون و عوض کنید کلا 🙏🏾🙌🙏🏾

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
عزیزم مستقیم بشینبا خودش حرف بزن شاید منظور خاصی نداره همین طوری میگه  یا میگه که اونم دوست دا ...

اخه کاش یبارم بی منظور از من تعریف میکرد حسرتش تو دلم مونده از یکاریم تعریف کنه قبلا بهش گفتم دوس دارم اینجوری باشی اونجوری باشی دیگه حوصله حرف زدنم ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه کاش یبارم بی منظور از من تعریف میکرد حسرتش تو دلم مونده از یکاریم تعریف کنه قبلا بهش گفتم دوس دا ...

مطمعن باش جلو دیگران تعریف میکنه بیشترا بلد نیستن جلو خود طرف تعریف کنن 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
عزیزم ببخشید اینطوری میگم خودتون بد عادتش کردید  رویه تون و عوض کنید کلا 🙏🏾🙌🙏🏾

اره میدونم تقصیر خود خرمه تازه میگه بچه 4تا خوبه گفتم برای تو که نمیفهمی کی بزرگ شدن ارع

نه فقط اروم گریه کردم تو اتاق اخه همیشه هر چی بیرون خونه بخوره تعریف میکنه ولی عین همون رو تو خونه م ...

به قول دوستان مردها نفهم هستن نمیفهمن باید مستقیم تو چشماش نگاه کنی مشکلت رو بگی تا بفهمه. هفته پیش من مریص بودم افتادم گوشه خونه نتونستم از جا بلند بشم سرفه میکنم شوهر احمقم اصلا از دهنش در نشد بگه چته؟ میخای بری دکتر. ؟شب شده بهش میگم یعنی تو اینقدر نمیفهمی؟ میگه بخدا نفهمیدم. 

شوهر من که نابوده تو این چیزا 

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
باشه مرسی از راهنماییت،😍😍😍

بعدشم اقایون دوتا کوجه رو مدل گل بزاری کنار هم میگن تزیین کرده فلانی 😂😂نیاز نیس کار خاصی برا تزیین انجام بدی اینم گفتم بهت بگم سخت نگیر 😘

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
اره میدونم تقصیر خود خرمه تازه میگه بچه 4تا خوبه گفتم برای تو که نمیفهمی کی بزرگ شدن ارع

احتمالا الانم بهش مسئولیت بدی چون انتظار نداشته براش گرون تموم میشه و ناراحت میشه و شاید طلب کار 

اما ماهی و هروقت از آب بگیری تازه ست ،درس و مشق بچه رو حداقل بسپار بهش تا قدر بدونه 🙏🏾🙌🙏🏾🙌🙏🏾

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..