2777
2789
عنوان

چهل روزه ندارمت💔💔

627 بازدید | 25 پست

چهل روزه ندیدم صورت ماهتو

چهل روزه نشنیدم صداتو

چطور دلت اومد بدون من بری؟ 

چطور دلت اومد بچمو نبینی و بری؟

تو که قرار بود خاله ی پایه ای باشی براش

تو که لحظه شماری میکردی برا به دنیا اومدنش

حالا تو سخت ترین شرایطم ندارمت 

و کی میفهمه این حرفا و دردای منو 💔

اصلا خبر داری چقدر دلتنگتم؟

امروز چهلم خواهرمه ممنون میشم براش فاتحه بخونین💔💔

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم خیلی سخته 

روحشون‌شاد 

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎

ممنونم دوستان 

خواهر جوون و خوشگلم چهل روز پیش توی تصادف پرپر شد 😭😭😭😭😭😭😭😭

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭
الهی بمیرم.  لعنت به تصادف    

خدانکنه 

خدا نگذره از اونایی که با بی احتیاطی باعث مرگ عزیزی میشن 😭😭😭😭

من یه هفته دیگه زایمانمه 

ولی از بس این مدت زجه زدم هیچ لذتی نبردم از حاملگی از بچم و نخواهم برد از بعد از زایمانم😭

خدانکنه  خدا نگذره از اونایی که با بی احتیاطی باعث مرگ عزیزی میشن 😭😭😭😭 من یه هفته دیگه زا ...

آخی عزیزدلم خدا ب دلت ب حق فاطمه ی زهرا صبر بده و غمو از دلت ببره

خدا انشالله بچتو سالم و سلامت نگه داره 

خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم