2777
2789
گلم صد در صد در حق شما ناحقی کردن چون وقتی بچه ای رو بدنیا میاری الویت و مسئولیت اصلیت اونه ولی نمی ...

خوشبحال دوستتون عزیزم افرین به اراده اش ،من واقعا خیلی بدبختم ،این چیزا رو‌دیدم از مادر پدرم خیانت ، بی مهری بی محبتی دعوا ،رو‌اوردم تو دانشگاه به یه پسره ۶ ساله باهاشم همه جوره هوامو داره چند بارم اومد خواستگاری ولی بابام گفت نه به تو میدم نه به هیچکی بعد به منم گفت چشماتو خون میکنم ،خواستی بری از این خونه ام برو ولی ازدواج نه،ماهم رفتیم خونه گرفتیم ولی از صب یا ظهر من میرفتم اونجا تا غروب که منو بیاره خونه بابام،بعد دیدیم فایده نداره بابام بازم رضایت نمیده بعد دو سال خونه رو پس دادیم ،بعد این پسره ام میدونم بدردم نمیخوره دیوانه وار دوستم داره ولی همش نگرانه من خیانت کنم چشمش ترسیده بددل شده تا سر کوچه سوپر مارکتم خودش میبره میاره هیچ دوستی ندارم بعدشم میگه بریم قانونی ازدواج کنیم‌۱۴ سکه مهرت ،از اینورم خیلی بهش وابستگی دارم نمیدونم چیکار کنم به خودم بیام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحال دوستتون عزیزم افرین به اراده اش ،من واقعا خیلی بدبختم ،این چیزا رو‌دیدم از مادر پدرم خیانت ، ...

اگر پسره خوبیه بنظرم سعی بکن ازدواج بکنید نهایتا میری از دادگاه نامه میگیری که به حضور پدرتم احتیاجی نباشه بد دلی و شک هم با مشاوره و یکسری رفتارا درست میشه گلم 

خیلی حالم بده ،احساس میکنم فقط با مردن به آرامش میرسم

نه عزیزم خیلیا تجربه خای بدتری تو زندگی داشتن و ناامید نشدن میتونست شرایط بدتر باشه به این فکر بکن چطوری شرایط رو بهتر بکنی یا باهاش کنار بیای

نه عزیزم خیلیا تجربه خای بدتری تو زندگی داشتن و ناامید نشدن میتونست شرایط بدتر باشه به این فکر بکن چ ...

😭هیچ اراده ای ندارم ،چند بار خواستم خودکشی کنم ولی دوتا سگ دارم اینا اومدن جلو چشام گفتم اگه من خودکشی کنم کی از اینا مراقبت می‌خواد بکنه

😭هیچ اراده ای ندارم ،چند بار خواستم خودکشی کنم ولی دوتا سگ دارم اینا اومدن جلو چشام گفتم اگه من خود ...

عزیزم اگر میتونی حتما مشاوره برو افکار خودکشی خطرناکه و باید تز کسی کمک بگیری هرچند کمک آخر رو فقط خودت به خودت میکنی

بودا میگه درد حتمی است رنج اختیاری است

درد رو همه دارن اما نباید بزاری رنج بشه

عزیزم اگر میتونی حتما مشاوره برو افکار خودکشی خطرناکه و باید تز کسی کمک بگیری هرچند کمک آخر رو فقط خ ...

پارسال ۴ جلسه بصورت تصویری با یک مشاوره خانوم صحبت میکردم ، ولی یه دفعه دیگه نخواستم باهاش صحبت کنم و جوابشو ندادم خیلی دگرگونم ممنونم از راهنمایت و وقت گذاشتی ، خدا برات بسازه عزیزم❤️