2777
2789
عنوان

وسواس فکری

8311 بازدید | 44 پست

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه طبق تحقیقات خودم یه چیزایی متوجه شدم باهاتون در میون میزارم شاید کمک کنه بچه هایی که دوران کودکیشون با استرس گذشته این استرس شاید خودشو نشون نداده در ظاهر اما در ذهن وجود داشته اونایی که میترسیدن از دعواهایی اتفاق میوفتاده اونایی ک تو خونشون معتاد بوده اونایی یه نفر تو بچگی بهشون گیر میداده این دوره سنی از همون بچگی تا دوره نوجوانی احتمالا الان ک جوان هستن یا میانسال وسواس فکری دارن ممکنه حمله های پانیک بهشون دست بده و به همه چیز گیر میدن گفتن این موضوع برای اینکه کمک میکنه که زمانی پی میبری تو بیماری و باید درمان بشی خیلی راحت میتونی اروم بشی فاجعه اونجاست که فکر کنه خصوصیات تو اینه و کاریش نمیشه کرد وسواس فکری شامل این میشه که یه کاری رو میخوای انجام بدی یا با یکی بحثت شده اونقدر به این قضیه کش میدی و فکر میکنی که دیگ خوابتم بهم میریزه اشتباه نکنید شما ادم حساسی نیستید شما طی دوران بچگی یا برهه ای از زندگیتون توسط یه ادم مریض دیگ بیمار شدید و کاملا میتونید درمانش کنید و خاتمه بدید به عذاب های روحی و روانی که خودتون ب خودتون میدین امیدوارم به دردتون بخوره من خودم یکی از اینام که الان درمان شدم اگر سوالی چیزی بود بلد باشم در خدمتم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام خیلی خوبه ولی فکر کنم مریض روحیه  بچگی گیر داد بهم منم الان شدید وسواس فکریم  بارد ...

اینکه میدونی وسواس داری خودش پنجاه درصد ماجرارو حل کرده خیلی راحت میدونی بزاریش کنار به مرور زمان اما اینکه به بچت منتقل بشه یا نشه باید بگم نمیدونم چون کاملا به ژن بستگی داره یه سری چیزا انتقال پیدا میکنه اما اگر از الان درمان خودتو شروع کنی اگر خدا نکرده بچتم اینجور باشه میتونی جلوشو بگیری یکی از راه هایی ک موقع اینجوری شدن انجام بدی ارومت میکنه نفس های عمیق شکمیه و اینکه تو ذهنت برای چیزی ک ولش نمیکنی پرونده درست کن و وقتی فکراتو کردی اون پرونده رو ببند با خودت بگو من دیگ قرار نیست این پرونده رو باز کنم بهش فکر کنم موضع های کوچیکی ک بهش گیر میدی و بزن به بیخیالی اگر یه چیزی دیدی ناراحتت کرد جوری رفتار کن که نفهمیدی برای فکر خودت ارزش قائل شو مدام بگو ارزششو نداره اعصابم خورد بشه اینا سخته ها ولی به مرور زمان باور کن میشه تمرین میخواد 

اینکه میدونی وسواس داری خودش پنجاه درصد ماجرارو حل کرده خیلی راحت میدونی بزاریش کنار به مرور زمان ام ...

قبلا ها شب که میشد از صبح که به یه موضوعی گیر میدادم اصلا خوابم نمیبرد الان راحت میخوابم 

ولی بعضی وقتها ولم نمیکنه گریمم بند نمیاد میدونم که وسواس فکریمه و بعدش اروم میشم ولی اون چند ساعت مدام میاد تو فکرم 

قبلا ها شب که میشد از صبح که به یه موضوعی گیر میدادم اصلا خوابم نمیبرد الان راحت میخوابم  ولی ...

واقعا متاسفم خیلی عذاب اوره دردناکه میتونی بگی چرا اینجوری شدی؟

من وسواس فکری دارم

ترس از دست دادن کنترل

ترس اسیب زدن به دیگران

ترس از دست دادن عقل

تصاویر خشونت امیز

تصاویر ترسناک

ترس از داشتن بیماری

رفتم روانشناس میگه اختلال اضطراب، پانیک و مسخ دارم.. و وسواس فکریمم بخاطر همون اضطراب هامه

ولی فقط ۲۲ سالمه......

توروخدا با اطرافیانتون مثه ادم رفتار کنید

اگه نمیتونید، اگه سلامت روان ندارید بچه دار نشید..

پدرمادر من بد نبودن ولی واقعا بلد نبودن چطور رفتار کنن..

خواهشا قبل بچه دار شدن ببینید بلدید اصلا بچه داری کنید یا نه..

لطفا برای منم دعا کنید ممنون میشم

گاهی امید، تنها 

من ازسن ۱۱ سالگی دارم خیلی بد بود شروع اش به همه چی که جلوم بود دست میزدم نمیزدم فکر میکردم میمیرم دکتر اعصاب روان رفتم کلا ازبین رفت ولی بعد قطع دارو استرس درس و تجاوز توکودکی باعث شد برگرده فوت مادربزرگم ازدواج نازایی اینا همش دنبال هم تا بعد زایمان من حالم بد بود چن عمل سخت وپی درپی و هیچ کسم مراقبت خاصی نمیکرد باز رفتم اعصاب وروان نوارمغزی گرفت حد متوسط داروهم خوردم پارسال ۹ ماه خوب بود ولی من حال نداشتم حرف بزنم قطع کردم باز ۱۵ روز پیش رفتم دکتر دارو داده نخوردم هنوز چن بار درشب لوله بخاری روچک میکنم در روچک میکنم تازگیا بی خوابم کرده ۱ میخوابم ۵ بیدارم سرم دردمیکنه دوتا کوچولو دارم اون داروها رومیخورم ازبزرگ شدنشون لذتی نمیبرم دکتر گفت کمال گرایی ازهیچ چیزی لذت نمیبرم دوست دارم بخرم میخرم لذت نمیده 

لطفا بیشتر توضیح بده چجوری تمرین کنیم🌸

خب ببین یه سریا میدونن که این قضیه از کجا شروع شده به خودشون بینش دارن اما یه سریا اصلا در جریان نیستن اول اون مشکل رو باید پیدا کنی مثلا طرف میدونه از دعواهایی که تو خونشون میشده این استرس به سراغش اومده ما وقتی الان که وضعیتمون بهتر شده یا بزرگتر شدیم باید اینو به خودمون بفهمونیم که دیگه اون دعواها تموم شد یا اون روزای بد تموم شد وقتی این ماجراو برای خودت تموم میکنی ذهنت اماده تمرینه حالا چه جوری ؟ باید بدونی که من قدرت کنترل ذهنمو دارم باید باور کنی که میتونم به چیزایی که نمیخوام یا دوست ندارم اجازه ورود ندم زمانی که ذهنتو گول میزنی و باور میکنه که کنترل دست توئه البته این زمان میبره به طور ناخود اگاه کنترل پیدا میکنی و پرونده های بدو یکی یکی واقعا میبندی تو ذهنت و یه آن میبینی من کاملا حالم خوب شده ببین تک تک اینایی که گفتم توسط روانشناس بهم گفته شده و انجام دادم نتیجه داده 

من وسواس فکری دارم ترس از دست دادن کنترل ترس اسیب زدن به دیگران ترس از دست دادن عقل تصاویر خشونت ...

آی گفتی اینو به شوهرم باید گفت جلو بچه منو میزنه هرطور دلش میخواد رفتارمیکنه من دعواهای پدر ومادرم رو از۳ سالگی یادم