2777
2789

بچه ها درسته شنیدم فرد که خودکشی کنه تا قیامت تو عذاب قبره؟ بعضیا میگن عذاب ابدی برای کافران هست. ولی فکر می کنم چون تو روایات و قرآن نوشته برای اینم نوشته عذاب ابدی، حتی اگه عذابش ابدی شاملش نباشه، اگه مورد رحمت خدا قرار نگیره تا زمانی که تو قبره تا قیامت تو عذاب سخت هس.

(قیامت به بعد که عذابش سخت تره خدا میدونه چه بلایی سرش میاد)

نظر شما چی هس؟ جواب بدین👉👈

اره همینطوره

یکی تو برنامه زندگی پس از زندگی میگفت یکیو دیده که خودکشی کرده بوده و همیشه تو عذاب بوده . وضعیتشو توصیف میکرد

خیلی دردناک بود واقعا😓

کاش میشد که تو با معجزه ای برگردی💔۱:۲۰ ...#حاج_قاسم

چیزی ک من میدونم اینه ک کلا در حال عذابه روحش

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من درسته

چون کسی که خودکشی میکنه دو گناه بزرگ داره

اولیش ناامیدی از خدا

دومیش گرفتن جونی که حق نداشته بگیره حتی از خودش

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

تازه عذاب تا قیامت خوبه...بعدش به خاطر ناامیدی از رحمت الهی و قتل نفس اوضاعش خرابتره...بدترین گناه ناامیدی از رحمت خد است که خب اونایی که خودکشی میکنن اصولا به این مرحله رسیدن

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
من فکر نمیکنم درست باشه چون اعتقادی به این حرفا ندارم ، من فقط خدا رو میپرستم و می‌دونم مهربون تر از ...

به خاطر همین تو عذاب میمونه چون از مهربانی و لطف خدا ناامید شده و کسی که ناامید میشه سزاوار بخشش اون فرد نیست 

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

تازه عذاب تا قیامت خوبه...بعدش به خاطر ناامیدی از رحمت الهی و قتل نفس اوضاعش خرابتره...بدترین گناه ن ...

میگن تا اون موقع دربدر و آواره س بعدشم عذاب

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

من فکر نمیکنم درست باشه چون اعتقادی به این حرفا ندارم ، من فقط خدا رو میپرستم و می‌دونم مهربون تر از ...

خدا همان اندازه مهربان هست همان اندازه عادل، سختگیر، جزئی نگر و شدید العقاب هست و مجازات های بسیار بسیار سختی داره آتش عذاب ۷۰ برابر آتش دنیاس. این که فردی که قتل نفس کنه مثلا خودکشی کنه تو قران نوشته تا ابد در عذابه. کلا تو قران نوشته ما انسان ها زمانی پیش خدا ارزش پیدا می کنیم که صالحات انجام دهیم و از بدی ها دوری کنیم. و گرنه چرا کافران باید تا ابد تو جهنم با اون آتش سوزان و اون همه عذاب ذکر شده میشوند در حالی که انسان اند. اگر از گناهان دوری نکنیم تو این دنیا خوار میشیم و تو اون دنیا خدا ما را با سخت ترین عذاب ها و چند برابر مجازات میده و در آن دنیا با سخت ترین عذاب ها و در ذلالت و حسرت میشیم.

@سپندیار   @ساراجونتون   @operah_winfrey‍ ‍    

@emamrezaii    @لیموصورتی    

به مدت بسیار طولانی تو جهنم میمونه ولی دائمی و همیشگی نیس چون گفته شده فقط مشرکان عذاب ابدی هست و هر کس ایمان داشته باشه به نسبت گناهش یه مدت در جهنم میمونه و بعد میره بهشت، اما این گناه کبیره که بزرگترین گناه بعد کافر است برای هر انسان بیشتر از عمر و سن کره زمین تو جهنم میمونه چرا که گفته شده=>در روایتی صحیح از نابودی دنیا هم بزرگتر هست.

همانطور که تو قرآن در آیه ای گفته کسی که آدمی بکشه مثل اینه که کل آدم ها کشته=> یعنی به خاطر یک انسان به اندازه عمر و همه انسان های کره زمین از آدم تا قیامت(سن همشون) یا بیشتر تو عذاب می مونه. 

حالا 110 میلیارد نفر تو دنیا تا الان زندگی کردن هر کدوم میانگین 50 سال عمر کردن خودتون حساب کنین. میشه بیشتر از هزاران میلیارد سال!

اونم یه لحظه نمیشه تو جهنم موند چه برسه به هزاران میلیارد ها سال. واسه همین همچین گناهی برای همه کاملا عذاب وحشتناک هست

تازه خدا تو قران ایه 93 سوره نسا قاتل مومن رو لعنت کرده یعنی این فرد رو یعنی از رحمت و بخشش محروم هست🎋