2777
2789

خانما من از اول بارداریم ویار داشتم خیلیم آب نخوردم ممکنه بخاطر این کم باشه؟

سونوگرافی آنومالی انجام دادم عدد 110 گفتن

دکترم فقط گفت آسپرین بخور و مایعات 

بنظرتون درست میشه؟ استرس گرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره مایعات زیاد بخور هفته های پایین منم آب نمیخوردم آب دور جنین دمه دم بود بعد آب خوردم درست شد زیادم عرق نکن 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
میگن آب بخورین اوکی میشه‌.ببخشید شما کی ویار و تهوعتون تموم شد

عزیزم من اوایل ماه چهارم تموم شد واقعا خیلی بد بود

توی بارداری اولم اصلا ویار تهوع نداشتم

آره مایعات زیاد بخور هفته های پایین منم آب نمیخوردم آب دور جنین دمه دم بود بعد آب خوردم درست شد زیاد ...

من سر دخترم ماهای آخر اینجوری شدم سرم زدم و کلی آب میخوردم اوکی شد 

دکترمم گفت چون بچه اول اینجوری شده از الان باید پیشگیری کنیم آسپرین نمیزاره کم بشه اصن استرس بد گرفتم

نگران نباش استرس برات از همه چیز بدتر دکترت خودش حواسش هست به حرف دکترت گوش بده  استرس برات ...

خیلی منو نترسوند بگه حاده ها  ولی بالاخره این استرس ول نمیکنه ادمو

من سر دخترم ماهای آخر اینجوری شدم سرم زدم و کلی آب میخوردم اوکی شد  دکترمم گفت چون بچه اول این ...

نه استرس برا چیه خب دکترت درمانش رو بلده جانم و شمام بار اولتون نیست سابقه بارداری دارید منو چی میگید ماه اول بارداری تا آخر ماه استرس داشتم شدید 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
عزیزم من اوایل ماه چهارم تموم شد واقعا خیلی بد بود توی بارداری اولم اصلا ویار تهوع نداشتم

اره منم سر بارداری اولم نداشتم دخترم بود.الان تازه رفتم تو ماه چهار ان شاالله که تموم بشه مال منم.

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

اره منم سر بارداری اولم نداشتم دخترم بود.الان تازه رفتم تو ماه چهار ان شاالله که تموم بشه مال منم.

شاید پسره این بچت 

من دورو برم هرکی ویار بد داشته پسر بوده بچش

من انقد بالا میوردم اوایلش میشستم وسط حموم گریه میکردم