2777
2789
عنوان

غذاهای بدون گوشت قرمز و سفید

434 بازدید | 20 پست

سلام دوستان می‌خوام برای کمک به  اقتصاد خانواده و تنوع از غذاهای بدون گوشت استفاده کنم 

میشه اسم غذاهایی که بلدید بفرمایید 

اضافه کنم تو برنامه های غذایی 

چون از استان های مختلف دور هم جمع شدیم قطعا هر استان غذای مخصوص محل خودش داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دال عدس  

بدون گوشته ولی خوشمزس

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن

انواع آش 

الویه،فلافل،کوکو،

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

یتیمچه ی کدو و بادمجون

همون خوراک بادمجون بدون گوشت 

یا مثلا دمپختک

میرزاقاسمی

عدسی

دوپیازه

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن

کشک و بادمجان

کدو و گوجه

کشک و کدو

اش رشته

کوکو سبزی

کتلت سیب زمینی

دمی گوجه

دمپخت عدس

عدسی

دال عدس

دو پیازه آلو

ماکارونی با سویا

الویه با کالباس

آش دوغ 

لوبیا گرم

قارچ و تخم مرغ

عدس پلو ساده

میشه ب جای گوشت چرخی از سویا استفاده کرد

کوکو سویا هم خوشمزست و من ی بار لوبیا پلو هم با سویا درست کردم😅

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
خیلی دوست دارم احتمالا جنوبی هستید 😍

دورگه هستم 

آبادانی و جنوب فارسی😁

اگه میخای یه لگن گوشت چرخی کم هزینه داشته باشی

بیا تا بهت بگم چکارکنی