مهتاب_زیبا مدیر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 6031 عنوان شونه کردن موها | مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 19 پست شماچطورموهاتونو بعدحمام شونه میکنید من گره بازکنم میزنم خیلی بهم میپیچه 1401/11/06 | 09:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهتاب_زیبا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 6031 موهای من نرمه ولی تار موهام خیلی نازکه خیلی سخته ولی این کارو میکنم خوبه ممنون عزیزم واقعا نمیدونم هرچیم شامپوعوض میکن انگارهمش چسبیده وخشک
زندگی__تلخ عضویت: 1401/05/15 تعداد پست: 4327 ممنون عزیزم واقعا نمیدونم هرچیم شامپوعوض میکن انگارهمش چسبیده وخشک این ماسک بعد از حمومم من گرفتم حرف ندارن حتما استفاده کنحرف ندارههه امروز۱۴۰۲/۲/۹ به خودم قول میدم تا سال بعد همین موقع یه هیکل جذاب واسه خودم بسازم☺️💪🏻
hesabdar۸۵ عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 6306 ممنون خانومی خواهش گلم کاربری دست دونفر البته جفتشون خل و دیونه یکی یدونه 😂❤🥺
مهتاب_زیبا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 6031 این ماسک بعد از حمومم من گرفتم حرف ندارن حتما استفاده کن حرف ندارههه ممنون عزیزم دست دردنکنه حتما سراغ میگیرم خسته شدم من موهام زیادم بلند نیست اول نرم کننده میزدم خوب بودولی خیلی شوره میزد گفتن ازنرم کنندست دیگه نزدم شوره نزد ولی خیلی گره میخوره
زندگی__تلخ عضویت: 1401/05/15 تعداد پست: 4327 ممنون عزیزم دست دردنکنه حتما سراغ میگیرم خسته شدم من موهام زیادم بلند نیست اول نرم کننده میزدم خوب ب ... عزیزم اینو حتما امتحان کن واقعا جواب میده یعنی حرف نداره موهاتم قشنگ صاف میکنهراستی نرم کننده میخوای بزنی به کف سرت نزن موهاتو قشنگ بده یه طرف به ساقه های موهات بزن امروز۱۴۰۲/۲/۹ به خودم قول میدم تا سال بعد همین موقع یه هیکل جذاب واسه خودم بسازم☺️💪🏻