2777
2789
عنوان

بیایین

113 بازدید | 12 پست

دوستان شوهرم رفته برای  کار . میشه هرچقدر که میتونید       یا جواد الائمه  ادرکنی       بخونید که  اون چیزی که می‌خوایم بشه .

ان شا الله به حق فاطمه زهرا هر کس خوند خدا جوری دلش شاد کنه و گره از کارش باز کنه که  از شوق  اشک بریزه . 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخونم براش عزیزم  ایشالا هر چی صلاحه

فداتشم اجی .مرسی .

ان شا الله 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

ممنونم دوستان  به نیت کسانی که کامنت گذاشتن و کسانی که لایک کردن میخونم

وای شوهر منم مدام رزومه میده، کلافه ام انقدر از اول بارداریم تا الان بالا پایین تجربه کردم 

خدا نگذره از یوسفی که شب عیدی اسیرمون کرد، میذاشت بعد عید میگفت تمدید نمیکنم، شرایط کاری بهتر بود

من 60بار گفتم ، ان شاءالله که بهترین ها نصیبتون میشه🌺

فداتشم ❤️ مرسی .

همچنین . ان شا الله به زودی یه خبر خوب می‌شنوی .چیزی که مدت زیادیه منتظرشی

۱۰۰تا میخونم

فداتشم ❤️ مرسی عزیزم.

ان شا الله که حاجت روا بشی 

وای شوهر منم مدام رزومه میده، کلافه ام انقدر از اول بارداریم تا الان بالا پایین تجربه کردم  خد ...

بیکاری سخته . ان شا الله که به همین زودی  می‌ره سرکار . 

صدتا

فداتشم اجی جووونم ❤️ 

ان شا الله که حاجت روا بشی عزیزم.

خوندم برات