2777
2789
عنوان

دردو دل

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 30 پست

مبارکت باشه عزیزم

معلومه که میتونی

هم تجربه داری و هم سنت بیشتر شده حتما عاقلتر وصبورتر شدی.

خلاصه که ان شالله نی نی صحیح وسالم میاد بغلت و بچه ی اول هم از تنهایی درمیاد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظشون کنه ...بسپارش به خدا و مواظب خودت باش  الکی هم بدی و نگرانی رو جذب نکن شاد باش تا ت ...

ممنون...ان شاءالله...شاد که هستم ولی خب فکر و استرس هم دارم....ولی چشم خواهری 

[QUOTE=271254191]خدایی ک تا ۳۴ هفته نگهش داشته بعدش هم نگه میداره  لطف و رحمت خدا زیاده  فرداشب شب آرزوها ...[/QUOTE

ای جانم......ان شاءالله حتما گلم.....من با وجود خدا تا الان هستم....بدون خدا همیشه گفتم هیچ و پوچم........

۳۵ ساله هستم عزیزم

بسلامتی،توکلت به خدا باشه،هر روز ایت الکرسی و صلوات بخون به نیت سلامتی اقا امام زمان و تعجیل در ظهورش،و از خدا بخواه از صدقه سر اقا و ایت الکرسی،بچه ت سالم و صالح باشه،من واقعا تو بارداریم خیلی دعا کردم،دست میذاشتم رو شکمم حتی موقع نماز اذان و اقامه میگفتم،قرانو ختم کردم،با اینکه شرایط روحی خوبی نداشتم و با همسرم چهار ماه قهر رفتم خونه بابام،ولی خدا دختری بهم داد که نمونه نداره،البته الان دیگه ماشالله داره یازده ساله میشه

ممنون...ان شاءالله...شاد که هستم ولی خب فکر و استرس هم دارم....ولی چشم خواهری 

من هروقت نگرانی و فکرای اینکه چرا فلانی این گفت  و اون شد و اینطور شد یا اگر فلان بشه... میاد سراغم میگم بی خیال جذبش نکنم 

خوبی هارو جذب کنم واقعا حالمو عوض می کنه 

البته حق داری خانم های باردار ناخودآگاه حساس تر میشن نسبت به همه چی😍

بسلامتی،توکلت به خدا باشه،هر روز ایت الکرسی و صلوات بخون به نیت سلامتی اقا امام زمان و تعجیل در ظهور ...

ای جانم خدا حفظش کنه عزیزم......ان شاءالله....حتما میخونم آیه الکرسی....

چرا خوشبخالم گلم

ببین درسته نوجوونی،ولی خب تو اون سن که شوق مادری داری بچه میاری،بعد یه مامان جوان با فاصله سنی کم،بنطرم باید خیلی خوب باشه،بزرگ شه همه فکر میکنن خواهر بچه تی،قشنگه دیگه

من که سنم بالاست ۴۱ سالم هست مجردم 

الان مریضی بدی گرفتم  تو اوج ناامیدی هستم خدا را شکر هر بلای تو این دنیا سرم آمد نسلی ندارم که نگران آینده اش باشم

تو این دنیا خوشی فقط برای یک عده خاص هست

من که تا حالا آب خوش از گلوم پایین نرفته 

فقط خواستم درد و دل کنم

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
ببین درسته نوجوونی،ولی خب تو اون سن که شوق مادری داری بچه میاری،بعد یه مامان جوان با فاصله سنی کم،بن ...

مرسی گلم بله حس خیلی خوبی هستش …

زندگی با زنده بودن فرق ها دارد رفیق ...        هیچکس بعد رفتن کسی نمرد اما دیگه زندگی نکرد ....دلتنگی داره از پا درمیارتم
من که سنم بالاست ۴۱ سالم هست مجردم  الان مریضی بدی گرفتم  تو اوج ناامیدی هستم خدا را شکر ...

همه مون یه جور گرفتاریم بخدا،اگه بگمچیا کشیدم،هنگ میکنی،ولی همیشه به لطف خدا امیدوارم و بی جوابم نذاشته