2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیم وحشتناک نیس

دو سه ساعته اونم با مسکن قابل تحمله

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

من نداشتم،درد داره اما باید تحمل کرد دیگه،کلا سزارین تازمان کشیدن بخیه ها بلند شدن از حالت خوابیده سخت ترینه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

من بیهوشی بودم.. وقتی بهوش اومدم زیاد درد داشتم ولی وحشتناک نبود 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 👊🌱 هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد... هم رونق زمان شما نیز بگذرد... بادِ خزانِ نکبتِ ایّام ناگهان... بر باغ و بوستانِ شما نیز بگذرد... در مملکت چو غرّشِ شیران گذشت و رفت... این عوعو سَگانِ شما نیز بگذرد... آن کس که اَسب داشت غبارش فرو نشست... گَردِ سُم خَرانِ شما نیز بگذرد.... شب همیشه شب نمی‌مونه ✌️😇🌞🌄

من اصلن پمپ درد نداشتم 

فقط شیاف بود دو روز اول سختیش ب بلند شدن نشستن از رو تخته 

وگرنه درد خاصی نیست 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

نه بابا ، الکی بزرگش میکنن . ببین انقدر دردش کم بود که من هی به پرستار میگفتم پس کی بی حسی اثرش میره ؟ 😑 در حالی که بی حسی اثرش رفته بود . تا دو سه روز دردش که بیشتره با شیاف حل میشه 

نه اصلا من یکی دو ساعت اول یکم درد داشتم بعد شیاف اینا میزدن اوکی بودم فقط یکی دو روز موقع حرکت جای عمل دردش بد بود خونه ک رسیدم ی دوش گرفتم حالم خیلی بهتر شد

خونریزیمم خیلی کم بود در حد لکه بینی