2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا مدرن چون همینجوری که نمیشه باشی بری خونه بقیه بعد بخوای تو یکی دو شب همه چیزو فیصله بدی و صحبتاتون تموم شه

آقا هستم و اگه میشه لطف کنین بخاطر مذکر بودنم الکی نی نی یار تک نکنین

هیچ کدوم 

یه ازدواج ک اگ ب طرف مقابل حس خنثی داشتی به مرحله نامزدی منتقل میشین بدون هیچ حس و عاشقی و فقطططط شناخت 

بعد اگ اوکی بود مرحله بعد اگ هنوز نمیتونین نامزدی رو به چشم مرحله آشنایی ببینین و میگین نمیشه یعنی به اون بلوغ کافی نرسیدین واسه ازدواج پس اصلا خواستگار قبول نکنین

من چون خودم وهمسرم سنتی بودیم وبسیار هردو راضی هستیم میگم سنتی ولی خب خیلیا خوششون نمیاد

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂