2777
2789
شناخت چی دقیقا؟

ببین در هر دو حالت هر دو طرف سعی میکنن تو دوره شناخت بهترین خودشون و ب نمایش بزارن 

پس هیچ جوره نمیشه گفت کدوم بهتره 

سنتی ی چیزش خوبه ک زیر نظر خانواده هاس بر عکس مدرنیته ک این روزا داره تو سن کم هم رواج پیدا میکنه و گاها مخفیانه 

منظورم از شناخت اشنا شدن دو طرف با خلقیات و‌روحیات هم هست خانواده های هم و بشناسن کار و درامد هم دیگه و … 

بنظر من توی ازدواج سنتی هرکسی سعی میکنه بهترین مدل خودش رو به نمایش بزاره  ینی حتی اگر ایرادی ...

دقییقا تو سنتی طرف بازیگرخوبیه و قشنگ هرچی تکست خونده تو عمرش رو میخواد درنقش فردعاقل ارائه بده و یجوری جلو میاد طرف مقابل میگه wooowعالیه همونیه که میخواستم

درحالی که تا عروسی هردوطرف هی خودشو حفظ میکنن که لونره ایراداتشون چون میترسن از طلاقو آبرو ریزیو فلان

ولی تو مدرن اگر طرف مقابلت قصدفریب داشته باشه،

باید بندبازِ خوبی باشه برای فریب چون هرآن ممکنه پارتنرش همچیو بهم بزنه چون شناخته اونو و دیگه علاقه ای به ادامه نداره واگر راضی هم باشه باجون دل پای همه اخلاقاش میمونه

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین نا آشناهم نبودن از آشناهای دور بودن ک پدرمادرامون همو میشناختن ولی ماها ن  ولی انگار خدا ...

پس خیلی شانسی جزو محدود مواردی هستین که ازدواجتون عشقی شده نه نیازی صرفا

کتاب از س ک س  تا فراآگاهی از اشو 
حتی اگه بدونی عشق واقعی هست؟

اگر طرفت عاشق واقعی باشه چرا که نه ولی اگه خودت عاشق واقعی باشی نه خودخواهیه‌ ولی احساس میکنم جز این باشه شانس باهات یار نیس به هیچ وجه

کاش آرزو هایم را قاصدک ها می‌بردند پیش خدا .. رسم است در این دنیا هر کس غمی دارد ..........برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات میفرستی 🫂🙂🌱
دقییقا تو سنتی طرف بازیگرخوبیه و قشنگ هرچی تکست خونده تو عمرش رو میخواد درنقش فردعاقل ارائه بده و یج ...

دقیقااااا 

حتی اگر طرف آدم بدی هم باشه به هم زدن دوستی به نظر منم خیلی راحت تر از خراب کردن ازدواجه 

اگر طرفت عاشق واقعی باشه چرا که نه ولی اگه خودت عاشق واقعی باشی نه خودخواهیه‌ ولی احساس میکنم جز این ...

خودت عاشق واقعی باشی ولی اون نباشع منظورمه 

کاش آرزو هایم را قاصدک ها می‌بردند پیش خدا .. رسم است در این دنیا هر کس غمی دارد ..........برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات میفرستی 🫂🙂🌱
دقییقا تو سنتی طرف بازیگرخوبیه و قشنگ هرچی تکست خونده تو عمرش رو میخواد درنقش فردعاقل ارائه بده و یج ...

شماهم پس موافقین ازدواج فقط از روی عشق باید باشه

اگر طرفت عاشق واقعی باشه چرا که نه ولی اگه خودت عاشق واقعی باشی نه خودخواهیه‌ ولی احساس میکنم جز این ...

به نظر من دو طرفه باید عشق واقعی باشه شاید غیر ممکن باشه ولی تنها وقتی هست که میشه گفت ازدواج کار درستی هست

دقیقااااا  حتی اگر طرف آدم بدی هم باشه به هم زدن دوستی به نظر منم خیلی راحت تر از خراب کردن از ...

بله دقیقا چون تو دوستی دیگه خانواده و آبرو مطرح نیست و خود فرده که باخودش کلنجارمیره و تمومش میکنه

گاهی حتی من یادمه ازدوستام قبلنا مثلا خانواده هاشون خبردارمیشدن اینا دوس پسردارن بدون پرسیدنِ چیزی بهش میگفتن فردا میری تمومش میکنه فهمیدی؟ تمام😂شمارتم بنداز دور اصلا نمیپرسیدن دوسش داری یانه به قدری جدایی مدرن راحت بود براشون😂

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍
به نظر من دو طرفه باید عشق واقعی باشه شاید غیر ممکن باشه ولی تنها وقتی هست که میشه گفت ازدواج کار در ...

ارع منم میگم غیر ممکنه تا الان ندیدم

ببین در هر دو حالت هر دو طرف سعی میکنن تو دوره شناخت بهترین خودشون و ب نمایش بزارن  پس هیچ جور ...

کار و درآمد و این صحبتها که نیازهاست.منظورتون اینه طرف رو خوب بشناسید ببینید میتونه نیازهاتونو برطرف کنه یا نه؟