2777
2789
عنوان

پریودی _سوال داشتم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2652 بازدید | 24 پست
نه ولی دوتا چایی خوردم میشه به خاطر اون باشه؟ 

نه چای مشکل نداره

توی دوران پریودی خوردن لبنیات بخصوص دوغ و کشک و مصرف رازیانه شدیدا خونریزی رو زیاد میکنه

چایت رو همراه با دارچین یا زنجبیل مصرف کن خوبه💚

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره کلا وقتی پریودیت خیلی زیاده مسکن بخوری کم میشه . مفنامیک اسید هم عالیه  ژلوفن هم خوبه&nbs ...

بعد چقدر تاثیر میذاره کم شه؟  1 ساعت کم تر بیشتر؟؟ 

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

نه چای مشکل نداره توی دوران پریودی خوردن لبنیات بخصوص دوغ و کشک و مصرف رازیانه شدیدا خونریزی ر ...

مرسی عزیزم

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

اسی دوتا لباس زیر بپوش دوتا نوار بزار جوری که قسمت پشت نوارش خیلی بلند باشه  بعدم دوتا دستمال ...

مرسی