2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من .اونم چه درد وحشتناکی. وقتی مینشستم از دردش نمیتونستم پاشم انگار تیغ میزدن پشتمو

مامانا استنداسم کودک درست میکنم واسه اتاق  بچه های گلتون اینم پیچ اینستامgallery_fantezijat خوشحال میشم یه سربزنی💕💐اینم کانال ایتام@estand_esm
وایی من چه کشیدددددم هنوزم ک زایددم بعد دو سال و نیم هنوز دارم دردشو

خیلی سخته من صبح دیدم نمیتونم پاشم فقط دستم بگیرن بلندم کنن شما طبیعی بود زایمانتون یا سزارین

فدات ایشالا زود خوب شی من داستانم کاملا بی ربط به بارداریه ولی خیلی اذیت شدم واقعا...من تبریز دانشجو بودم چندین سال با اتوبوس میرفتم و میومدم ۱۲ ساعتم بود راهش...وای به قدری درد میگرفت مه روزی که میرسیدم به شکم میخوابیدمو و فقط با مشت بهش ضربه میزدم از نشستن زیاد بود برا من فشار به اون قسمت میومد🤦 نمیدونم تو بارداری چرا اصن ایجاد میشه به نشستن ربط داره؟

بالشت بادی درمون دردته.اگر میتونی از کالا پزشکی از نوع بادیش چون دکتر بمن گفت با دی باشه خیلی بهتره.البته گفت میتونی تیوپ لاستیک فرغون باد کنی بذاری زیر پات درهمه حالتی.منم همون تیوپ فرغون گذاشتم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.