2777
2789
عنوان

وام بانکی

23299 بازدید | 409 پست

سلام دوستان  عزیزم .کسی میدونه الان چه بانکی میشه سپرده گذاشت که تا۳ماه بعد وام گرفت؟  سپه گفتن همه چی بسته ست نمیشه حتی سپرده گذاشت .بانکای خصوصی چطورن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واما همه بعد 6ماه یا حداقل 5ماه شروع میشه اونجوری بخوای بعد سه ماه سود وامش خیلی زیاده 

موردی ندارم فوریه من ۳ماهه میخوام بخوابونم اطلاع نداری الان چه بانکی میشه سپرده بذاری که تا برج ۲بهت وام بدن؟

مرسی ازت پس من فردا میرم رفاه .ولی من رفاه حساب ندارم 

بانک مهر

4 درصد هس سود وامشم

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

مهر اقتصاد ؟یا مهرایران؟

مهر ایران 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

گلم سوالاتم زیاده معذرت میخوام .الان من فررا برم سپرره بزارم تا۳ماه دیگه میدن یعنی؟الان حساباشون باز ...

والا تا چن روز پیش ک میدادن البته اینجا ایرانه و روزی ی تبصره و.. باید حضوری برید و بپرسید معمولا از برج 2 همه ی بانک ها شروع ب وام دهی میکنن

والا تا چن روز پیش ک میدادن البته اینجا ایرانه و روزی ی تبصره و.. باید حضوری برید و بپرسید معمولا از ...

آره فردا میرم .میخوام الان سپرده بزارم برج ۲وام بگیرم .مهر ایران حداقل چتد ماهه باسپرده گذاری وام میده؟