2777
2789
عنوان

وام بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 23302 بازدید | 409 پست

نه عزیزم تمام بانکها بستن وام رو، بانک مرکزی میبنده چطور بعضی بانکها میخوان وام بدن؟ اینا بودجه شون ته کشیده وام اول سالیا رو تازه دارن میدن. بودجه امسال کلا بسته شده و بودجه جدید تخصیص نمیدن. شما باید منتظر وام سال بعد باشین. من داداشم معاون شعبه بانک ملیه امار همه اینا رو در آوردم. وام الان به کسانی میدن که قبلا اقدام کرده بودن قبل اذر و حالا مدارکشون مثلا نقص پرونده داشته تازه همینم تو صف هستن تا بهشون برسه یا نرسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم تمام بانکها بستن وام رو، بانک مرکزی میبنده چطور بعضی بانکها میخوان وام بدن؟ اینا بودجه شون ...

میدونین منظورم اینه الان سپرده بزارم تابرج ۲بهم وام بدن.سپه امروز گفت حتی دیگه نمیتونیم سپرده گذاری هم کنیم گفته همه چیز بسته شده ولی بانکای خصوصی شاید باز باشن که برم سپرده مو بزارم تا برج ۲وه وام بدن

بانک مهر بانک دولتی نیست خطرش زیاده

چرا دیگه بانک مهر ایران موسسه نیس ک بانکه ما 100م وام گرفتیم برج8

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

نه عزیزم تمام بانکها بستن وام رو، بانک مرکزی میبنده چطور بعضی بانکها میخوان وام بدن؟ اینا بودجه شون ...

اره بد بختانه ما دوماه پولمون بانک بود همچی کامل شد این ماه وام بدن که بسته شد موند برا سال بعد ههههییی خدااا

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹