2777
2789

با یکی دوست بودم حال دلم پیشش خوب بود خیلی

با اینکه شرایطش خاص بود همش سرکار بودو و...

خیلی روزای خوبی داشتیم ۳ماه پیش کات کردیم

۳ ماهه من درگیرم ک شاید برگرده 

گفتم زمان باعث میشه فراموش کنم خودمو با فیلم کتاب باشگاه‌و... سزگرم کردم اما هیچییییییییی

همیشه میگفتم خدایا بدتر از اینم داریم 

خدا ثابت کرد بله خیلی ام بذتر داریم

ی هفته پیش فهمیدم خواهرش با یکی اشناش کردع و رفتن خواستگاری وسطای بهمن بله برونشه

خواب خوراک ندارمممم اگه یک ساعتم بخوابم فقط خواب بد

افسردگیو با پوست استخونم حس میکنم

با دوستام‌ دیگه ذر ارتباط نیستم کارمم منحل شد  

ب مرز جنون دارم میرسم

روانپزشک رفتم ی مشت چرت پرت ک زمان حلش میکنه اینارو گفت 

من دارم نابود میشم اون الان داره حلقه ی ست انتخاب میکنه....

نمیدونم حکمتش جیه نمیدونم چیکار کنم واقعا دیگه انسان نیستم ی ربات ک فقط نفس میکشه...

تروقران اینا ک میخوان بگن ذوستی حرامه اینا لطفا چیزی نگن🙏🏻

همین درد و رنجی که الان میکشید چراغی روشنه برای بیداری و آرامشتون...صبور باشید

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین شرایط رو داشتم بخدا الان خداروشکر میکنم با اون ازدواج نکردم. و قسمتم یه جا دیگه بود. الانم ک یادم انداختی فقط خندم میگیره ازون حالاتی ک اونروزا داشتم. ک چقدر بیخود ناراحت بودم و چقد خل بودم.  تو هم ب این روزای من میرسی و خندت میگیره

خب اگه دوستت داشت نمیرفت حالا هی خودتو قانع کنی یا بعدا بیاد بگه تورو نیخواستم زورم کردن یکیو گرفتم نباید باورت بشه.بعد اینکه الان در عذابی تا چندوقت ولی بعد چندوقت واقعا فراموش میکنی و الان هم اینا باورت نمیشه

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه
بعده اینکه نابوذ شدم ب چ دردم میخوره نوبتم بشه یا نشه

دیگه بازیچه شدن سر اکثرمون اومده سر اکثر پسراهم میاد شما نباید خودتو عذاب بدی و بدونی تنها نیستی و ایرادی هم نداری

میشه صبور بود چ جوری میشع دیدو دم نزد...

با دیدن این شرایط چیزی از وجود شما کم میشه؟

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587
دیگه بازیچه شدن سر اکثرمون اومده سر اکثر پسراهم میاد شما نباید خودتو عذاب بدی و بدونی تنها نیستی و ا ...

عذاب دادنم ک عمدی نیست

۴ ماهه واقعا زندگی‌ نکردم و هیچ کاری ام از دستم بر نمیاد 

مغزم قشنگ‌ قفله رو این موضوع

با دیدن این شرایط چیزی از وجود شما کم میشه؟

۴ ماه از جونیمو زنذگی نکردم

همع ی ادمای زندگیمو از دست دادم جون اعصابی نداشتم

و روز ب روز شرایط داره بدو بدتر میشه

عذاب دادنم ک عمدی نیست ۴ ماهه واقعا زندگی‌ نکردم و هیچ کاری ام از دستم بر نمیاد  مغزم قشنگ‌ ق ...

من خودم ۴ سال عذاب کشیدم.سر سال پنج یکم فراموش کردم.بیشتر عذاب اینه که یا خودتو مقصر میدونی یا یاد دروغاش میوفتی و فکر میکنی بهترین بود برات.خودتو عذاب نده بعدا پشیمون نمیشی

۴ ماه از جونیمو زنذگی نکردم همع ی ادمای زندگیمو از دست دادم جون اعصابی نداشتم و روز ب روز شرایط دا ...

راهش فقط دست خودتونه که از این محدودیت بیاید بیرون..شما انسان بینهایتی هستید که وقتی محدود به چیزی میکنید خودتونو آرامشو از خودتون میگیرید.‌‌.....الانم درد و رنج دارید اما در نهایت به آرامش عمیقی می‌رسید به شرطی که خودتون هم بخواید

من خودم ۴ سال عذاب کشیدم.سر سال پنج یکم فراموش کردم.بیشتر عذاب اینه که یا خودتو مقصر میدونی یا یاد د ...

چی بگم

کاش واقعا دست خودم بود😞

من صدمو‌ گزاشتم واسش ولی ...