2777
2789
عنوان

چرا بچه من خوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 44 پست

آبلیمو و عسل قاطی کم بهش مرتب بده برا رفع سرفش خوبه.عسل رو اول با اب گرم یا داغ حل کن بعد با ابلیمو

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
انشالله خوب میشه مطمئن باس خوب میشه، حالت و واقعا درک میکنم منم یکسره میگفتم خدایا هر مریضیه بیفته ت ...

ممنونم، همین که درکم میکنید خیلی خوبه، اون سرفه میکنه من میخوام بمیرم، دستام رو فشار میدم بهم، خدا که انقدر مهربونه کاش بچه های طفل معصوم رو سالم نگه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبلیمو و عسل قاطی کم بهش مرتب بده برا رفع سرفش خوبه.عسل رو اول با اب گرم یا داغ حل کن بعد با ابلیمو

میکنم ،بخدا عسل مطمئن میگیرم با قیمت بالا،هر روز میدم بهش

انشالا خوب بشه عزیزم خودتو ناراحت نکن دعات میکنم 

ممنونم، تو رو خدا دعا کن، بچه ام خوب بشه، اذیت نشه، راحت نفس بکشه،بتونه خوب بخوابه،بازی کنه،مدرسه بره😭

پسر منم یک ماهه همش مریضه، کلی آنتی بیوتیک خورده، امروز بردیمش یه دکتر دیگه میگه از لوزشه اگه با این ...

ایشالا زود زود خوب میشه، دختر منم همینطور

نه بالای ۷ نیست،۶ و خورده ایه

عیب نداری ... من دخترم سرفه هاش فقط با کولیک و البته داروی تیوفلین جی کم و بعد یه مدت خوب شد ... ولی برای تیوفلین جی حتما از دکتر بپرس براش ولی داروی کولیک برای معده هست و فکر نکنم ضرر داشته باشه 

عیب نداری ... من دخترم سرفه هاش فقط با کولیک و البته داروی تیوفلین جی کم و بعد یه مدت خوب شد ... ولی ...

ممنونم عزیزم، همین که باهام حرف زدید خیلی خوب بود و راهنمایی هم لطف کردید.

دختر شما لوزشو عمل کرد؟ پسر من عفونت لوزه زده به گوشش، شنواییش کم شده

چرا لوزه اش بزرگه، اما دکترا چیزی نمیگن،فقط توی بیملرستان گفت،تابستون میبرم عمل میکنم

عزیزم تو یه تاپیک گفته بودین igaدخترتون پایین بوده نتیجه چی شد دختر منم پایینه اندوسکوپی شد گفتن سلی ...

آره، اونموقع افتاده بودم رو دور آزمایش، حداقل ده تا فوق ایمنولوژی نشون دادم گفتن مشکل نداره، توی آزمایش پائین مینویسه اما مشکل نداره