یکسره سرفه، غروب بردمش دکتر دوباره اما حالش بده،چیکارش کنم؟هرچی که فکر کنید رو دادم، میخوام بمیرم، میخوام ریه ام رو دربیارم تیکه تیکه کنم،چطور من هیچیم نمیشه اما بچه ام زجر بکشه😭😭😭
آبلیمو و عسل قاطی کم بهش مرتب بده برا رفع سرفش خوبه.عسل رو اول با اب گرم یا داغ حل کن بعد با ابلیمو
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
انشالله خوب میشه مطمئن باس خوب میشه، حالت و واقعا درک میکنم منم یکسره میگفتم خدایا هر مریضیه بیفته ت ...
ممنونم، همین که درکم میکنید خیلی خوبه، اون سرفه میکنه من میخوام بمیرم، دستام رو فشار میدم بهم، خدا که انقدر مهربونه کاش بچه های طفل معصوم رو سالم نگه داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عیب نداری ... من دخترم سرفه هاش فقط با کولیک و البته داروی تیوفلین جی کم و بعد یه مدت خوب شد ... ولی برای تیوفلین جی حتما از دکتر بپرس براش ولی داروی کولیک برای معده هست و فکر نکنم ضرر داشته باشه