2777
2789
عنوان

چرا بچه من خوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 44 پست
آره، امشب دوباره یک مدل گرفتم داروخانه گفت ۴۶۰ تومن گفتم بده بلکه خوب بشه، اما بدتر شده😭😭😭

خوب میشه 😥

دمر بخوابونش .حوله اتو کن بزار تو کتفش. اسپری بزن براش

غصه نخور حالت را میفهمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه منم از وقتی مدارس باز شده همش سرفه و مریضی بچه های کلاسشون بهش میگن نیا تو مارو‌مریض میکنی هم ...

اصلا مدرسه نرفته بچه ام،دلم کبابه، کباب نیست آتیشه، میخوام خودم تیکه تیکه بشم اما این آروم بگیره،خوب باشه

خب چی گفتن؟ 

آلرژی،عفونت، امروز دوباره رادیولوژی بردم،گفت مختصری عفونت داره همراه با آلرژی، این مختصر چرا زندگی رو ازمن گرفته،هفته پیش فوق ریه دیگه گفت فقط اسپری،اسپری بخوره توی سر من پس چرا خوب نمیشه

عزیزم،هر فوق ریه ای که برای کودکانه و توی تهرانه امکان نداره بچه من رو ندیده باشه

یه شب بهش داروی کولیک بده ببین بهتر نمیشه .... من دخترم اینجوری شده بود فقط شبا با داروی کولیک بهتر میشد ‌... دکتر ها هم گفتن از حساسیت و الودگیه ... ولی با داروی کولیک بهتر میشد ...‌ تئوفلین جی هم خوبه . سرفه رو کم میکنه امتحان کن ... ولی تا میتونی کم و فقز شیب بده بهش ... 

در کل این ویروس معمولا تا یه ماه  سرفه رو داره 

میدونم میگم شاید داروهای دکتر امروز اثر کنه ، دو سه روزی طول میکشه، منم بچم یک ماه اسهال شدید بود دی ...

دعا کنید برام، نه برای من، برای بچه بی گناهم که زندگیش شده دارو

یه شب بهش داروی کولیک بده ببین بهتر نمیشه .... من دخترم اینجوری شده بود فقط شبا با داروی کولیک بهتر ...

داروی کولیک چی هست؟پروبیوتیکه یا گریپ میکسچر؟

دعا کنید برام، نه برای من، برای بچه بی گناهم که زندگیش شده دارو

انشالله خوب میشه مطمئن باس خوب میشه، حالت و واقعا درک میکنم منم یکسره میگفتم خدایا هر مریضیه بیفته تو جون من فقط بچم خوب شه، توکلت به خدا، به قول بچه ها احتمال خیلی زیاد از آلودگی هواست