2777
2789

بچه ها من شوهرم یه ماه پیش یه ۲۰۷ گرفت میگفت شیشه اش اذیت میکنه چشممو انگار موج داره و فلان فروخت دوباره با ضررگرون شد یکی دیگه خریده میگه اینم اینطوره حالا چون خودش تعمیر کار ماشین میگه سوار ماشین های دیگه میشم اینطور نیست سوار این میشم اینطور حالا نمیدونم مشکل از چشمش یا شیشیه ماشین خواستم ببینم کسایی که تازه خریدن همچین چیزی پیش اومده براشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فروخت دوباره ۲۰۷ خرید؟😐

آره لعنتی بخدا آنقدر چند روز اعصابم خورده وسواس رو ماشین گوه دراورده نمیدونم چکار کنم دیگه بخدا میگه بخدا مریض نیستم الکی بگم چرا برای بقیه سوار نیشم اینطور نیست حالا گفتم یه چشم پزشکی بره

از شوهرت میپرسی علت صدا دادن موتور ماشین چی هست ماشینم ساینا اس هست نو هست وقتی سرده روشنش که می کنم به مدت ۳ دقیقه موتورش تق تق صدا میده بعد قطع میشه.یک بار هم سایپا موتورش رو عوضکرد صداش نیفاد بار بعد تعمیرش کرد باز صدا میده

ازش بپرس وسیله های تو خونه چه مدلی میبینه تا اعداد روی ساعت شاید چشمش ضعیف شده که احتمالش کمه اخه میگی فقط روی شیشه ماشین ۲۰۷ اینجوری میبینه

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
از شوهرت میپرسی علت صدا دادن موتور ماشین چی هست ماشینم ساینا اس هست نو هست وقتی سرده روشنش که می کنم ...

پرسیدم میگه بخاطر فشار روغنش چون سرده طبیعی توماشین ی جدید 

خاک برسرا مردم پیشرفت میکنن برای ما بایدپسترفت باشه

ازش بپرس وسیله های تو خونه چه مدلی میبینه تا اعداد روی ساعت شاید چشمش ضعیف شده که احتمالش کمه اخه می ...

آره بابا روی چند بار ماشین سوار ماشین های مردم میشه برای کارش حالا نمیدونم چرا دو تا ۲۰۷ صفر خریده میگه اینه گفتم ببینم بقیه پیش اومده

خب چرا شیشه ماشین عوض نکرد رفت فروخت دوباره همون مدل خرید

خب میگفت شاید خوب آب بندی نکنن شیشه رو اینا وقتی فروخت پشیمون شد والا خودم امروز نشستم پشت فرمون اصلا حس نمیکنم دخترمو بردم و آوردم این میگه

خب میگفت شاید خوب آب بندی نکنن شیشه رو اینا وقتی فروخت پشیمون شد والا خودم امروز نشستم پشت فرمون اصل ...

اخه حتی اگه خوب اب بندی هم نکنن اینقدر هر روز قیمت ماشین بالا میره که همون شیشه عوض کنه بهتره

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
اخه حتی اگه خوب اب بندی هم نکنن اینقدر هر روز قیمت ماشین بالا میره که همون شیشه عوض کنه بهتره

اونکه آره بلایی سرمون اومد اونو فروخت خدا میدونه چند روز اعصاب خورد کنی داشتیم هفته پیش قیمت ماشین ۶۰۰ بود فروخت الان ۵۰ تومن گذاشته سرش تا خرید اونم قرص کرد چون فقط این ماشین دوست داره نمیدونستیم که دو روزه اینطور میشه 

اونکه آره بلایی سرمون اومد اونو فروخت خدا میدونه چند روز اعصاب خورد کنی داشتیم هفته پیش قیمت ماشین ۶ ...

حالا شانسش میگه مثل همونه بخاطر همین ضرری که کرده میگه نمی‌فروشم ولی در کل آنقدر حساس رو ماشین شورشو دراورده همش خودشو مارو عذاب میده که کوچیکترین خرابی یا چیزی نباشه رو ماشین