بچه ها من شوهرم یه ماه پیش یه ۲۰۷ گرفت میگفت شیشه اش اذیت میکنه چشممو انگار موج داره و فلان فروخت دوباره با ضررگرون شد یکی دیگه خریده میگه اینم اینطوره حالا چون خودش تعمیر کار ماشین میگه سوار ماشین های دیگه میشم اینطور نیست سوار این میشم اینطور حالا نمیدونم مشکل از چشمش یا شیشیه ماشین خواستم ببینم کسایی که تازه خریدن همچین چیزی پیش اومده براشون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از شوهرت میپرسی علت صدا دادن موتور ماشین چی هست ماشینم ساینا اس هست نو هست وقتی سرده روشنش که می کنم به مدت ۳ دقیقه موتورش تق تق صدا میده بعد قطع میشه.یک بار هم سایپا موتورش رو عوضکرد صداش نیفاد بار بعد تعمیرش کرد باز صدا میده
اخه حتی اگه خوب اب بندی هم نکنن اینقدر هر روز قیمت ماشین بالا میره که همون شیشه عوض کنه بهتره
اونکه آره بلایی سرمون اومد اونو فروخت خدا میدونه چند روز اعصاب خورد کنی داشتیم هفته پیش قیمت ماشین ۶۰۰ بود فروخت الان ۵۰ تومن گذاشته سرش تا خرید اونم قرص کرد چون فقط این ماشین دوست داره نمیدونستیم که دو روزه اینطور میشه
اونکه آره بلایی سرمون اومد اونو فروخت خدا میدونه چند روز اعصاب خورد کنی داشتیم هفته پیش قیمت ماشین ۶ ...
حالا شانسش میگه مثل همونه بخاطر همین ضرری که کرده میگه نمیفروشم ولی در کل آنقدر حساس رو ماشین شورشو دراورده همش خودشو مارو عذاب میده که کوچیکترین خرابی یا چیزی نباشه رو ماشین