2777
2789
عنوان

پدر شوهر و مادر شوهر بی معرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 28 پست
بش فکرنکن گذر زمان همه چیو تغییرمیده

تا میگم گذر زمان یه اتفاق دیگه میوفته

تو به اندازه چیزهایی که دوست داری بزرگی،فقط اجازه نده به اندازه آزارهایی که میبینی ،کوچیک شی...
برو خدا رو شکر کن یه خونه دادن بهتون  ماله ما اصن نمیدونن ما چی میخوریم چه جوری میگذرونیم  ...

بخدا اینجوری بهتره

تو به اندازه چیزهایی که دوست داری بزرگی،فقط اجازه نده به اندازه آزارهایی که میبینی ،کوچیک شی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده ی شوهر غریبه هایی هستن که به واسطه ی ازدواج باهاشون در ارتباطیم همینو با خودت تکرار کن دیگه واست مهم نیست هر چی بگن و هر کاری کنن

خدای نکرده اگه آدم بمیره از فرداش دنبال زن وایه پسرشون میگردن

اصولا اگر اشتباه هم کرده باشن گردن نمیگیرن چه برسه معذرت خواهی اونم تازه اگر بکنن عمرا از عروس عذرخو ...

وقتی مامانم میاد خونمون میگه بی معرفتی نباشه در خونه مادرشوهرمو کیزنه میگه سلام کنم اونا میگن کیه و خونه هستن امادرو باز نمیکنن برای یه زن۵۰ساله

با اینکه هیچ بدی نه از من نه از مادرم دیدن

خانواده ی شوهر غریبه هایی هستن که به واسطه ی ازدواج باهاشون در ارتباطیم همینو با خودت تکرار کن دیگه ...

فامیلیم اخه

وقتی مامانم میاد خونمون میگه بی معرفتی نباشه در خونه مادرشوهرمو کیزنه میگه سلام کنم اونا میگن کیه و ...

منکه در حقم بدی کردن الانم خونوادم بیان نگا نمیکنن  ک سلام کنن منم دیگ عمرن باهاشون ارتباط بگیرم

برای سلامتی نی نی تو دلی م صلوات میفرستی؟🤩❤♥️
منکه در حقم بدی کردن الانم خونوادم بیان نگا نمیکنن  ک سلام کنن منم دیگ عمرن باهاشون ارتباط بگیر ...

شماهم توی یک ساختمانید؟

برا مادرت واقعا ناراحت شدم.چه طرز برخورد کردنه آدم در رو به روی مهمونش باز نکنه کاش مادرت هر وقت بی ...

دیگه اجازه نمیدم بره سمتشون