2777
2789

من همیشه عدس که میخرم  به اندازه مصرف ۴ بارمو به مدت ۲۴ ساعت خیس میکنم  دوبارم آبشو عوض میکنم بعد فریزر میکنم 

زمانی که میخوام عدس پلو درست کنم به اندازه نفراتمون برنج رو به حالت کته میجوشونم آبش که کشیده شد  تو یه ظرف دیگه تهدیگ میزارم یه مقدار برنج میریزم رو تهدیدگ یه مقدار از همون عدس نپخته فریز شده بعد دوباره روش برنج و تا آخر که برنج روی لایه آخر باشه 

دوتایی با هم خوب دم میکشن  ن وا میره و ن خام میمونه 

من با برنج ایرانی میپزم حالا اگر هندی بیشتر دم دستتون هست یه بار امتحان کنین تا قلقش دستتون بیاد  بعد هم سایر مخلفات  و پایان 

امیدوارم بپزین و خوشتون بیاد 

اسمم نظر همسرمه

اسی اجازه دارم پست غیر مرتبط بگذارم؟

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز