من همیشه عدس که میخرم به اندازه مصرف ۴ بارمو به مدت ۲۴ ساعت خیس میکنم دوبارم آبشو عوض میکنم بعد فریزر میکنم
زمانی که میخوام عدس پلو درست کنم به اندازه نفراتمون برنج رو به حالت کته میجوشونم آبش که کشیده شد تو یه ظرف دیگه تهدیگ میزارم یه مقدار برنج میریزم رو تهدیدگ یه مقدار از همون عدس نپخته فریز شده بعد دوباره روش برنج و تا آخر که برنج روی لایه آخر باشه
دوتایی با هم خوب دم میکشن ن وا میره و ن خام میمونه
من با برنج ایرانی میپزم حالا اگر هندی بیشتر دم دستتون هست یه بار امتحان کنین تا قلقش دستتون بیاد بعد هم سایر مخلفات و پایان
امیدوارم بپزین و خوشتون بیاد