2777
2789
عنوان

لیزر خال

929 بازدید | 15 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

فردا وقت گرفتم خالامو با لیزر بردارم

یک سالن زیباییه کسی که لیزر میکنه ماماس که اینکارم انجام میده

الان تازه دلشوره گرفتم که خطری دردی چیزی نداره؟ 

قبلا یه جا دیدم یه نفر برای بوتاکس پیش یک آدم غیرمتخصص فکر کنم آرایشگر رفته. بعد طرف چون وارد نبوده صورت بنده خدا رو داغون کرده

لیزر خال که این خطرا رو نداره درسته؟ 

چون طرف ماماس متخصص پوست نیست ولی خب تو سالن زیبایی هم کار میکنه میگم حتما کاربلده

من جای شما بودم پوستمو نمیدادم دست کسی که تخصصش نیست .

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من جای شما بودم پوستمو نمیدادم دست کسی که تخصصش نیست .

من الان این نگرانی به دلم افتاد😢قبلش اصلاا حواسم به این موضوع نبود

الانم این موقع روم نمیشه کنسل کنم😭😭

برو پیش متخصص استرسم نداشته باش من دیروز برداشتم پیش بهترین متخصص شهرمون بازم استرس دارم

شما که رفتین چیکار کردن برای لیزر؟ 

یه آمپول زیر پوستی داره درسته؟ 

فکر نمیکنم خطری داشته باشه😢

شما که رفتین چیکار کردن برای لیزر؟  یه آمپول زیر پوستی داره درسته؟  فکر نمیکنم خطری داشت ...

امپول نداره پماد بی حسی میزنن اما خب نباید پوستت ارایش داشته باشه من ارایش داشتم اونجا هم بهم چیزی نگفتن الان همش نگرانم که کرمی که رو پوستم بوده رنگدانه هاش وارد جای خال بشه ودوباره لک بشه😐🙁

امپول نداره پماد بی حسی میزنن اما خب نباید پوستت ارایش داشته باشه من ارایش داشتم اونجا هم بهم چیزی ن ...

آها نه ان شاء الله که چیزی نمیشه🌹

خب اگه پماده که خطری نداره برم همین سالنه چون نمیشه الان کنسل کنم دیگه😢

آها نه ان شاء الله که چیزی نمیشه🌹 خب اگه پماده که خطری نداره برم همین سالنه چون نمیشه الان کنسل کن ...

وای خدایا شکرررتتت 

خدا جون عاشقتم

همین الان منشی پیام داد گفت فردا نمیتونن بیان جمعه میاین؟ 

منم گفتم نه دیگه ممنون

فقط خدایا شکرت منو نجات دادی از این استرس باورم نمیشه💙😂😂😭

من الان این نگرانی به دلم افتاد😢قبلش اصلاا حواسم به این موضوع نبود الانم این موقع روم نمیشه کنسل ک ...

عزیزم اگه جای حساس هست و تو صورتته خب بی رو دربایسی بگین من نمیتونم .نهایتش اینه زودتر بگین و عذر خواهی کنین که معطل نشن‌

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
وای خدایا شکرررتتت  خدا جون عاشقتم همین الان منشی پیام داد گفت فردا نمیتونن بیان جمعه میاین؟& ...

خدا رو شکر .عزیزم حالا خال چه رو پوست صورت باشه یا بدن  حتما پیش دکترش باید رفت تازه اونام باید گشت مورد اعتمادترینش رو پیدا کرد

به هر حال بخیر گذشت😇😇

عزیزم اگه جای حساس هست و تو صورتته خب بی رو دربایسی بگین من نمیتونم .نهایتش اینه زودتر بگین و عذر خو ...

بله خداروشکر مشکلم رفع شد مرسی که وقت گذاشتین💞

خواهش میکنم عزیزم زنده باشین.وجودتون سلامت .موفق باشین🥰🥰😘😘

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز