2777
2789
عنوان

🌱کمی شعر بخونیم🙂🌱

1366 بازدید | 180 پست

من در این خلوتِ خـاموشِ سڪوت . . .

اگر از یادِ تو یادے نکنم میمیرم!(:

🌸🌱🌸🌱

🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛                       🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا....                     (حسین ع ❤)             

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا؟🚶‍♀️

🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛                       🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا....                     (حسین ع ❤)             

هرچند که خواب، خسته را خوش آید 🌙

تا صبح به یاد دوست بیدار خوش است!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی نظیر است جهان لحظه خندیدن تو...

من به تنگ آمده‌ام 

از همه چیز !

بُگذارید هواری بزنم.

ای که از کوچه معشوقه ما میگذری

قسمت ما نشد این عشق حلالت باشد...

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
ای که از کوچه معشوقه ما میگذری قسمت ما نشد این عشق حلالت باشد...

نمی‌دانم سرانجام دل بی آرزویم چیست 

ولی هرگز بدون عشق در دنیا نباید زیست

هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ؛

عمری که حرامِ تو شد ای عشق، حلالت

یکبار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل،

اینبار اگر اصرار کنی، وای‌بحالت...🚶‍♀️

گفتم که از که پرسم جانا نشان کویت  گفتا نشان از چه پرسی آن کوی بی نشان است ،فیض کاشانی گفت ...

فردا که گُنه کاران در پایِ حساب آیند

جز عشق گناهی نیست در نامهٔ اعمالم

فروغی_بسطامی

مکانی برایت بِه از دل ندارم 

اگر عیب این خانه تنگی نباشد...

امضام‌

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

هوا را از من بگیر خنده‌ات را نه!

نان را از من بگیر، اگر می‌خواهی

هوا را از من بگیر، اما

خنده‌ات را نه

بخند بر شب
بر روز، بر ماه
بخند بر پیچاپیچ خیابان‌های جزیره،
بر این پسر بچه کمرو
که دوستت دارد
اما آنگاه که چشم می‌گشایم و می‌بندم،
آنگاه که پاهایم می‌روند و باز می‌گردند
نان را، هوا را
روشنی را، بهار را
از من بگیر
اما خنده‌ات را هرگز!
تا چشم از دنیا نبندم

امضام‌

دردِ ما را در جهان درمان مبادا بی شما...