2777
2789

سزارین . گریه نکرد دیدم دکتر زد به باسنش چندبار گریه کرد 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جیغ میزد🥺

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف

طبیعی ولی گریه نکرد اروم بود با چشاش اینور اونورو نگامیکرد وقتی بغلش کردم😄😍

در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!

طبیعی بود

گریه نکرد فقط عطسه میکرد

از روز اول که ۳و۷۰۰ بود انقدر عطسه کرد شد ۳ کیلو😂😂طفلک باد بود همش ،ولی چند ساعت بعد یه ریز گریه میکرد بیمارستانو گذاسته بود رو سرش🥴

برای سلامتی تو راهی هام دعا کنید🥹❤️

سزارین، نه گریه نکرددددد،، بوسشم کردم خندید،اینقده تمیزبووووووددددد، بوی بهشت میداد🥺🤍

مخاطب امضاتون کیه؟ برام سواله

دلم تابحال چیزی بوده که بخوایی و نرسی بهش؟؟ پس آروم بگیر که به مرادت میرسی
سزارین . گریه نکرد دیدم دکتر زد به باسنش چندبار گریه کرد 

دکتر بدددد🔪

منم بارداریم رفتم سونو، دکترشکممو مالش داد بچم حرکت کنه، نکرد،، گفت واستا حسابتو میرسم، 1دونه آروم زد شکمم، دکتر نزده دخترم با لگدزد دستش، دکترگفت خطری میزنه هاااا😅

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️