2777
2789
عنوان

من ادم بدیم ؟

212 بازدید | 31 پست

یک اکیپ ۵ نفره تو دانشگاه هستن از اول ترم همه ی امتحان ها رو. با تقلب ۲۰ میشن یکی رو میدن براشون سوال حل  کنه با هدفون تو گوششون میخونن کل کلا از دت اینا شاکی ان چون معدل جابه جا میشه سرهیچ کدوم از کلاسا هم نمیان یکی اشون بغل منه 

این اخرین امتحانمون بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

خستم از جماعت زنده‌کش مرده‌پرست! اما برای رفتن بلیطی گران تر از ماندن نیاز است. گاهی آنان که می مانند،بلیط و پای رفتن نداشتند؛ وگرنه می رفتند.  آقای قاضی ما یه بیماری مادر زادیه لاعلاج داریم : به هرکی می رسیم فکر می کنیم آدمه :)  ما بد نبودیم ، بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد!    ما تُنگ بودیم ، اگه دریا بودیم که ماهی‌مون نمی مُرد!   نزا توی دلت سَردی بشینه ،گُل من | نزا اَشکاتو هر کی ببینه ،گُل من | نزا اینا واست نقش بازی کنن ،گُل من | نزا دنیاتو نقاشی کنن ،کُل شهر     میگن قلب استخون ندارع، پَ اینا چیه توش میشکنه?? واقعیت این نیس که تو داستان میگن/ واقعیت تو ایران و کوچست        واقعیت این نیس که واست از هوای بهشت میگن/ واقعیت همین زندگی پوچست

این گوششیشو گذاشت بین پاهاش من دوبار فق مراقب رو صدا کردم مثلا پرسیدم ساعت چنده و اینا همین

من دوبار اول امتحان اینکار رو کردم ولی این اخریا امتحان مراقب ایرپادشو فهمید بعدشم گوشیش لو رفت اینا مراقب گفت زنگ بزن به اخرین تماست یهو یکی برداشت گفت جواب کدوم سوال رو بخونم

فقط چون خوشحال شدی¿¿

خستم از جماعت زنده‌کش مرده‌پرست! اما برای رفتن بلیطی گران تر از ماندن نیاز است. گاهی آنان که می مانند،بلیط و پای رفتن نداشتند؛ وگرنه می رفتند.  آقای قاضی ما یه بیماری مادر زادیه لاعلاج داریم : به هرکی می رسیم فکر می کنیم آدمه :)  ما بد نبودیم ، بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد!    ما تُنگ بودیم ، اگه دریا بودیم که ماهی‌مون نمی مُرد!   نزا توی دلت سَردی بشینه ،گُل من | نزا اَشکاتو هر کی ببینه ،گُل من | نزا اینا واست نقش بازی کنن ،گُل من | نزا دنیاتو نقاشی کنن ،کُل شهر     میگن قلب استخون ندارع، پَ اینا چیه توش میشکنه?? واقعیت این نیس که تو داستان میگن/ واقعیت تو ایران و کوچست        واقعیت این نیس که واست از هوای بهشت میگن/ واقعیت همین زندگی پوچست
بعد دیگه این رفت کمیته جالب اینه که وقتی لو رفت همه ی کلاس خوشحال بودن  راستش منم خوشحال بودم

خب بعدش همین یارو چکار کرد فهمید کار تو بوده؟

چی میخونی؟

و اینکه نه عزیزم تو ادم‌بدی نیستی کار خیلی خوبیم کردی‌خوشم اومد دمت گرم سلطان♥️

کاربری دست دونفره
خب بعدش همین یارو چکار کرد فهمید کار تو بوده؟ چی میخونی؟ و اینکه نه عزیزم تو ادم‌بدی نیستی کار خیل ...

اخه واقعا کار من نبود من به مراقب نگفتم اصلا فق میدیدم سرش تو گوشیه مثلا میگفتم استاد وقت امتحان چند دقیقه اس که استاد به ردیف ما نگاه کنه

اخرم مسیول اموزش گوشیشو گرفت که اصلا اخر ازمون اومد

رشتمون سخته علوم پایه اس دانشگاه هم دولتی درس ریاضی فضایی 

من بودم خوشحال نمیشدم 

کار بدی نکردی ولی خوبم نکردی

اخه واقعا کار من نبود من به مراقب نگفتم اصلا فق میدیدم سرش تو گوشیه مثلا میگفتم استاد وقت امتحان چند ...

اها موفق باشی عزیزم 

اشکال نداره اصلا احساس بدی نداشته باش اون  کسی ک لو رفته حقشه ادم کصافتیه این احتمالا ازوناییه ک کنکورم با تقلب قبول شده

کاربری دست دونفره