2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز اول گریع میکردم برا خونه روز اخر گریه میکردم برا خابگاه😍😔 دلم تنگ شد

اخی من از الان دلتنگم البته شهرمون تا استان یه ۲ ساعت فاصله داره ولی خب بنظرت خوابگاه بهتره یا خونه بگیرم ؟ سختت نبوده؟ 

من بودم اولش مثل تو دلتنگ بودم آنقدر که گریه میکردم میخواستم نرم ولی آنقدر زیاد خوش میگذره که الان و ...

اینجوریه؟ از بعضی ها پرسیدم میگفتن بد بوده خونه گرفتن میگن کثیف بوده میترسم خیلی کثیف باشه ۸ نفر تو یه اتاقیم تصمیم دارم اونجا حموم نرم میترسم بیماری چیزی بگیرم

اخی من از الان دلتنگم البته شهرمون تا استان یه ۲ ساعت فاصله داره ولی خب بنظرت خوابگاه بهتره یا ...

ببین ی چی میگم ی چی میشنوی خییییییییلی باااحااااالهههههه حال میکنی قشنگ من ک روز ب روز خوشگل تر شدم اونجا برگشتم همش رفت😐😑

فقط لذت ببر بهترین دوران زندگیت میشه  من ۹سال پیش رفتم ۴سال خوابگاه بودم الان یه بچم دارم خیلی ...

مرسی موفق باشی تو بقیه زندگیت من دوره کاردانی دارم ۲ سال فعلا هستم دوسال دیگه هم جدا باید کارشناسی بگیرم

دو سه روز اول یکم سختته دلتنگ خونه ای بعدش درست میشه عاااالیه خوابگاه مخصوصا اگه هم اتاقیای خوبی دا ...

از همینا میترسم بیماری های پوستی مثل زیگیل ممکنه اینجوری تو حموم منتقل بشه ؟

اینجوریه؟ از بعضی ها پرسیدم میگفتن بد بوده خونه گرفتن میگن کثیف بوده میترسم خیلی کثیف باشه ۸ ن ...

نه بابا اینجوری هم نیست کسی جرات کثیف بودن نداره بلاخره اونجا هم قوانین داره تو خودت تمیز باش و مراقب سلامتیت هم باش هیچ مشکلی پیش نمیاد 

از اول بگو کسب روی تخت من نشینه

نه بابا اینجوری هم نیست کسی جرات کثیف بودن نداره بلاخره اونجا هم قوانین داره تو خودت تمیز باش و مراق ...

اره رو تخت حساسم تخت بالا گفتن بهتره کسی کاری نداره اونجا رو بردارم و از حموم میترسم خدا کنه تمیز باشه🥲