2777
2789
عنوان

سوسک کش کامن

98 بازدید | 6 پست

خانوما تو خونمون سوسک هست اینو خریدم، اگه داخل لباسشویی بریزم، بعد دو روز با آب خالی بشورم و لباسا رو بندازم داخلش برامون مشکل ایجاد میکنه؟ چون دیدم داخل لباسشویی هم بوده

همه جا رو تمیز می‌کنم بازم هست، از پشت کابینت و لوله‌ی فاضلاب میاد، تو دسشویی از سوراخ روشویی میاد، یا سوراخ سینک. دیگه نمیدونم چیکار کنم تو همه چی رفتن حالم بد میشه می‌بینمشون

کاربر جدید نیستم، فقط رمز عبورم رو یادم رفت، مجبور شدم کاربری جدید بسازم😐

عزیزم کامن رو باید همه جای خونه بزنی بعد خارج شید ازخونه. به مدت چند ساعت

خیلی سمی هس

بعذم کلا رفع میشه نگران نباش

ماهم داشتیم هیچ جوره از سرش خلاص نمیشدیم تا کامن زدیم

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کامن رو باید همه جای خونه بزنی بعد خارج شید ازخونه. به مدت چند ساعت خیلی سمی هس بعذم کلا رفع ...

همه جا می‌خوام بزنم

صبح بزنم، شب هم خونه مادرشوهرم بمونیم، فرداش بیام خونه

فقط نمیدونم خونه رو تمیز کنم بعد اونو بزنم، یا ن بزنم برم بعد بیام تمیز کنم؟

راستی داخل لباسشویی بزنم لباسامونو میندازیم توش ضرر داره؟ نزنم؟

سلام فقط از ژل برسودا استفاده کنید معجزس،من همین الان ثبت نام کردم که بیام همینو بگم که چند سال زجر کشیدمو خونمو عوض کردم فایده نداشت،ولی بعد از دو هفته اثری ازشون نموند ،فقط بزنید و حالشو ببرید،نه بو داره نه پودری استفاده اسون،فقط دعا یادتون نره🥰😍

سلام فقط از ژل برسودا استفاده کنید معجزس،من همین الان ثبت نام کردم که بیام همینو بگم که چند سال زجر ...

سلام ممنون عزیز، حتما استفاده میکنم