2777
2789
عنوان

خانومهای که دختر نوجوون دارن بیان

562 بازدید | 31 پست

دختر من چهارده سالشه ما تو یک شهر کوچک زندگی میکنیم دوست داره هر روز با دوستاش بره بیرون دوستاش دخترهای بدی نیستن ولی میترسم اسمش سر زبانها بیافته باهاش مخالفت میکنم قهر می‌کنه دعوا می‌کنه می‌ره توی اتاق گریه می‌کنه یعنی از زندگی بیزارم کرده استدلال می یاره که مگه چیکار میکنم میرم دور میزنم هر چی بهش میگم مامان جان بیا باشگاه برو کلاس زبان برو وقتا رو‌جور دیگه پر کن میگه من حوصله ندارم به حرف گوش نمیده چیکار کنم مبارزه کنم باهاش راه بیام چیکار کنم لطفاً راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۵ سالمه 

منم دوست دارم با دوستام برم بیرون ولی خانوادم اجازه نمیدن از همون اول به دلیل اینکه اسم دوستام افتاده رو زبان ها 

کلاس زبان ثبت نام کردم خودمم دیگه علاقه به رفتن با دوستام ندارم

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

وا با دوستاش میره بیرون با پسرا ک نمیره ترست بی جاست عزیز

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 

کارتون به شدتتتت اشتباهه

من ۱۸ سالمه الان میگم میخوای بری برو ولی وقتی میخواستم برم محدودم میکردن حالا عین پیر زنا واسم مهم نیس دیگ

گوشی میگفتم میگفتن زوده بیرون برم زوده حالم بشدت بد میشد کامل دخترتونو درک میکنم

کاری نکن مثل مامان بابای من پشیمون شیی بعدا

اگه هر روز میخواد بره تو هفته دو بار سه بار نذار بره 

بگو من ب تو و دوستات اعتماد دارم ولی ادم نباید همه وقتشو با دوستاش بگذرونه ک 

بیا با هم بریم پیاده روی بریم خرید بریم باشگاه ب درسات برس و...برید مهمونی و..

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  
من ۱۵ سالمه  منم دوست دارم با دوستام برم بیرون ولی خانوادم اجازه نمیدن از همون اول به دلیل این ...

افرین منم بهش میگم گوش نمیده کلا علاقه به قانون شکنی داره به خدا تا خونه بیاد دلم هزار راه می‌ره دختر چهارده ساله واقعا سنش برای تنها بیرون رفتن کمه

بنظرم بندازید گردن پدر خانواده و بگید بابا باید تصمیم بگیره و بگید صلاح نیست بیشتر از هفته ای یکبار با دوستاش بره بیرون ،میتونه دوستاش رو خونه تون دعوت کنه ،یا با دوستاش باشگاهی چیزی ثبت نام کنه