2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم عفونت ادراری داشتم خیلی سخت بود ولی یه دکتری که رفتم بهم گف درمان اصلیش مصرف آبه و قرص سفیکسیم و ... کمک کنندس

و اینو برام تجویز کرد که هر یک ساعت یه لیوان آب بخور

من گوشیمو آلارم زده بودم اویل مصرف این همه آب حالمو بد میکرد ولی بعد از یک ماه که به زورم شده بود میخوردم آزمایش دادم برطرف شده بود

البته کنارش قرص سفیکسیم هم مصرف میکردم

این روش رو امتحان کنید انشالله جواب میگیرین

سلام عزیزم منم عفونت ادراری داشتم خیلی سخت بود ولی یه دکتری که رفتم بهم گف درمان اصلیش مصرف آبه و قر ...

منم روزی چهار بطری یک و نیم لیتری آب میخورم به دکترم گفتم گفت که خوردن زیاد آب باعث میشه املاح بدنت خارج بشه دوتا کافیه بیشتر نخور و اینکه عفونتم عود کننده و مقاوم به درمانه 

اگر اب نخورم بله دچار سوزش میشم بیشتر پهلو درد و کمردرد اذیتم میکنه  میترسم مشکلی برای کلیه هام ...

من خودم این راه رو رفتم و نتیجه خیلی خوبیم داشت .. گل ختمی و گل زوفا رو دم کن ، بزار رو کاری و نیم ساعت بزار دم بیاد ، این دمنوش رو ۲۱ روز بدون وقفه درست کن و بخور ، بعد از اون هم بطور کامل قطعش نکن ، هفته دو ، سه روز بخور .. تمام عفونتا رو میشوره می‌بره .. فقط یادت باشه توو اون ۲۱ روز حتی یه روز هم جا نمونه ... التماس دعا 

واقعا مشکل منو داشتی یعنی خوب خوب میشم تموم میشه 

من بدتر از شما بودم . هم درد و هم سوزش ادرار خیلی شدید . چندین سال دکتر بودم و عکس و آزمایش و سونوگرافی و آنتی بیوتیک‌های قوی ولی هیچ کدوم فایده نداشت .. حتی دکترا هم نمی‌تونستن بطور قطع درمان کنن فقط آنتی بیوتیک می‌نوشتن .. برام نوبت عمل دادن با لیزر ، شوهرم اجازه نداد ، تا اینکه با این دو گیاه به طریقه ای که گفتم آشنا شدم .. 

من بدتر از شما بودم . هم درد و هم سوزش ادرار خیلی شدید . چندین سال دکتر بودم و عکس و آزمایش و سونوگر ...

میشه بگی روزانه چقدر و چه موقع خوردی 

خداروشکر که حالت خوب شده 

میشه بگی روزانه چقدر و چه موقع خوردی  خداروشکر که حالت خوب شده

والا پیمانه ای نبود ، یه مشت دست خودم ، گل ختمی ، یه مشت گل زوفا رو میریزم توو قوری و آبجوش میریزم و میزارم رو کتری تا دم بیاد .. موقع خاصی نداره ، فقط یادت باشه ، ۲۱ روز کامل بخوری ، یه روز وقفه نندازی ..