2777
2789
عنوان

علائمم از چیه؟ بارداری؟!!!!!

125 بازدید | 11 پست

من این ماه دقیق تر از ماه‌های دیگه اقدام کردم ۲ تا ۵ روز دیگه موعدم هست... الان چند وقته رفلاکس معده دارم هی احساس می‌کنم یه چیزی تو گلوم و معده ام گیر کرده ترش کردم. ببخشید نفخ هم انگار کردم.‌‌.‌‌. یه بار هم سینه هام خارش گرفته بود و سنگین شده بود.

چند ماهی بود که قبل از پریودی ۷ یا ۲ دو روز قبل از پری لکه داشتم ولی این ماه که هنوز رخ نداده خوابم هم یکم زیاد شده.

امکان داره باردار باشم؟

کسی بوده قبل از این که بفهمه بارداره مثله من باشه؟😍😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمتر از ۵ روز دیگه

اگه خیلی عجله داری و اینا ، از فردا هر روز یه بی بی چک بزن ولی امیدتو از دست نکن

واسه بعضیا زود نشون داده میشه و واسه بعضیا تا خون لانه گزینی نیاد ،نشون نمیده

یکی از دوستام از ۵ روز قبل موعود زد و دو روز اولش رو منفی بود ولی از روز سوم به بعدش هاله میفتاد و هر روز اون هاله پررنگ تر از دیروز میشد ولی وقتی روز سوم هاله افتاد، درجا آز داد که منفی شد ولی بی بی چکش مثبت بود ولی کلی گریه کرد ، بهش گفتم که واسه بعضیا هورمون بارداری اول میره تو ادرار و بعد تو خون ، هیچی دیگه روز موعود آز داد دوباره که مثبت شد و کلی خوشحال شد

ایشالله توام این ماه حامله ای عزیزم

دعا کن منم این ماه دامنم سبز بشه😊 

خدا بزرگیشو بهم نشون داد😍😍🥰❤️❤️
اگه خیلی عجله داری و اینا ، از فردا هر روز یه بی بی چک بزن ولی امیدتو از دست نکن واسه بعضیا زود نشو ...

مبارکش باشه عزیزمممم... ان شاالله دعا کن منم الان تو دلم نی نی داشته باشم بفهمم باردارم اولین کسی که دعا می‌کنم خودتی و بقیه دوستانی که در انتظارن