2789
عنوان

خوشگل شده؟؟؟ 😍 عکس

263 بازدید | 23 پست

خودم درست کردم 😍پست قبلیمم آویزدر درست کرده بودم کلی تعریف کردن اینم خوب شده؟؟؟؟ 

جرعت نه شنیدنو دارم😑

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

عالی

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

آره با چی درست کردی

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلی خوشگلتر بود

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
آره با چی درست کردی

نمد

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

اره قشنگه✌️😍

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 👊🌱 هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد... هم رونق زمان شما نیز بگذرد... بادِ خزانِ نکبتِ ایّام ناگهان... بر باغ و بوستانِ شما نیز بگذرد... در مملکت چو غرّشِ شیران گذشت و رفت... این عوعو سَگانِ شما نیز بگذرد... آن کس که اَسب داشت غبارش فرو نشست... گَردِ سُم خَرانِ شما نیز بگذرد.... شب همیشه شب نمی‌مونه ✌️😇🌞🌄
نمد

منم آویز در دوختم عکسشو بزارم؟؟؟ 

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
نمد از کجا میخرن؟ از چه مغازه ای؟

خرازی ها دارن

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 👊🌱 هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد... هم رونق زمان شما نیز بگذرد... بادِ خزانِ نکبتِ ایّام ناگهان... بر باغ و بوستانِ شما نیز بگذرد... در مملکت چو غرّشِ شیران گذشت و رفت... این عوعو سَگانِ شما نیز بگذرد... آن کس که اَسب داشت غبارش فرو نشست... گَردِ سُم خَرانِ شما نیز بگذرد.... شب همیشه شب نمی‌مونه ✌️😇🌞🌄
منم آویز در دوختم عکسشو بزارم؟؟؟

حتتتتما بزار

میشع یاد بدییییی😍🥺

خیلی راحته بخدا برو نمد بگیر بیا تو گوگل سرچ کن ببین چ شکلایی هس چجوری دوخته میشه منم همینجوری میدوزم