2777
2789
عنوان

صاحبخونه ام میخواد با خانومش شب خوابیدن بیان خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3322 بازدید | 94 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اسی شرمنده من کامنت هاتو خوندم خاستم ببینم شوهرت بعد ترک این قرص رو خورد یا چطور شوهر من قرص ترامادول میخورد الان کرده ب2به هیچ عنوانم ترک نمیکنه یعنی وقتی میخوره میگه خودم خستم میخام ترک کنم وقتی شروع به ترک میکنه سه روز بعد زمینو زمانو بهم میزنه سریع اخر زد کولر و وسایل پسرمو شکوند فقط میگفت بده بخورم منم همهشو ریختم دهنم😔گفتم ترجیح میدم خودم بمیرم ندم دیگه بهت که عادی گفت هیچی نمیشه زیر زبونی باید میخوردی😕🤐البته قبل اب خوردن همشو ریختم اشغال یکیش رفت گلوم که واقعا حالمو خراب کرده بود فرداش که دیدم اینطوری میکنه گفتم همش اشغاله رفت ریخت بیرون برداشت خورد🫠 خیلییی دارم زجر میکشم چون بابام خودش میخوره میگن مشکلی نیستو پشتم نیستن از طرفی هم چندتا خوبی هم داره خودمم که وابسته م بهش و از خانوادمم خیری ندیدم که تمومش کنم 

خلاصه اذیتت نکنم مثل چییی تو گل گیر کردم💔🥲

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔
سلام اسی شرمنده من کامنت هاتو خوندم خاستم ببینم شوهرت بعد ترک این قرص رو خورد یا چطور شوهر من قرص تر ...

سلام عزیزم شوهرم بعد ترک نالتروکسن میخوره که یه جور قرص اعصاب هست واسه عدم وسوسه و وقتی این قرص رو میخورن هیچ موادی حتی هیچ قرص یا شربتی که مواد توش باشه مثل شربت تریاک یا شربت متادون هم نمیتونن بخورن اگر بخورن حالشون بد میشه من به شوهرم گفتم تا روزی که زنده هستم این قرص رو بهت میدم بخوری اونم به خاطر آرامش خودم تا خیالم راحت باشه که حتی اگر بخوای هم نمیتونی چیزی مصرف کنی دکتر میگفت قرص ب2 هم خودش مخدر هست و نباید حتی برای ترک بخورن عزیزم ترک کردن درد داره اعصاب خوردی داره حال خراب داره از 3 روز بعد ترک دردهای شدید شروع میشه تا یه هفته بعدش و دیگه بعد یک هفته کم کم درد کمتر میشه شوهرت باید تحمل کنه به شوهرم دکتر قرص های مسکن و اعصاب هم خیلی داد ولی بازم خیلی خیلی درد کشید از درد شبا تا صبح 100 بار میرفت زیر دوش مینشست از درد همش میلرزید دکتر گفت اگر نتونست تحمل کنه بره کلینیک که گفتم اصلا پول کلینیک رو ندارم گفت پس بره کمپ های دولتی که روانشناس دارن دیگه به شوهرم گفتم یا خودت مثل آدم توی خونه ترک میکنی یا اگر نتونستی میفرستمت کمپ میگفت من کمپ نمیرم گفتم لازم نیست تو بری زنگ میزنم به کمپ چندنفر میان به زور میبرنت دیگه فکر کنم از ترس کمپ مجبور شد خودش اونهمه درد رو تحمل کنه و ترک کنه به هرحال هر معتادی باید درد بکشه تا ترک کنه خوش و خرم که نمیشه ترک کرد عزیزم 

سلام عزیزم شوهرم بعد ترک نالتروکسن میخوره که یه جور قرص اعصاب هست واسه عدم وسوسه و وقتی این قرص رو م ...

همون مشکلم اینه که نمیتونه ترک کنه یه سری بردم کلییی سرم و دارو و قرص داد دکتر امد به زور یه چند روز نخورد دوباره یه هفته نشده شروع کرد کمپم خاستم ببرمش یه از خدا بیخبری گفت اگه بری فردا زنت بره جدا بشه به نفع اون میشه راحت میتونه طلاق بگیره بعد اون میگه بمیرمم نمیرم کمپ گیر کردم دستش نه راه پس دارم نه پیش😐😔

همون مشکلم اینه که نمیتونه ترک کنه یه سری بردم کلییی سرم و دارو و قرص داد دکتر امد به زور یه چند روز ...

میتونی بری کمپ های اجباری و ازشون بخوای یواشکی و به زور بیان ببرنش من به شوهرم گفتم اگر ترک نکنی زنگ میزنم کمپ اجباری بیان ببرنت البته پدر و مادرش هم با من هماهنگ بودن و میگفتن باشه هرچی تو بگی ما انجام میدیم باباش میگفت هماهنگ میکنم وقتی اینجا خوابه بیان بندازنش تو گونی ببرنش 

میتونی بری کمپ های اجباری و ازشون بخوای یواشکی و به زور بیان ببرنش من به شوهرم گفتم اگر ترک نکنی زنگ ...

فک کنم اون کمپا هزینه داشته باشن من شوهرم سره کار میرفت یه مدت نمیتونستم میگفتم قسطامون زیاده الانم که کارشو عوض کرد اینجام که دستش ترک خورد😂😐فعلا خانه نشین شده

فک کنم اون کمپا هزینه داشته باشن من شوهرم سره کار میرفت یه مدت نمیتونستم میگفتم قسطامون زیاده الانم ...

خوب الکی بگو بترسونش شاید دیدی ترسید و خودش تونست درد رو تحمل کنه و ترک کنه

خوب الکی بگو بترسونش شاید دیدی ترسید و خودش تونست درد رو تحمل کنه و ترک کنه

اره اینم باید امتحان کنم فعلا باید یه مدت بگزره بعد بازم بگم تازه یه دعوای اساسی رو تموم کردیم🫠

فک کنم اون کمپا هزینه داشته باشن من شوهرم سره کار میرفت یه مدت نمیتونستم میگفتم قسطامون زیاده الانم ...

هیچوقت به اجبار کسی رونمیشه ترک داد اتفاقا شما بااینکار بدتر میکنید که به اجبار بیان ببرنش کمپ اجباری بعد یمدت که برگشت ممکنه هرکاری ازش بربیاد آدنها موقع عصبانیت قدرت تصمیم گیری ندارن وهرکاری میتونن انجام بدن....تنهاکار شما اینکه خودش بشینیدصحبت کنید که باپای خودش بره کمپ چون واقعا توخونه ترک کردن سخته بعد شمابارها امتحان کردین ونتونسته 

هیچوقت به اجبار کسی رونمیشه ترک داد اتفاقا شما بااینکار بدتر میکنید که به اجبار بیان ببرنش کمپ اجبار ...

بیخیال شدم کلا هرکاری میخاد کنه🥲