2777
2789

از روزی ک حالم بد شده بود خونه پدرم اومدم و حالم خیلی عالی شده. ولی امروز یهو همش از نی نی توی شکمم یادم میاد گریه ام گرفته میگم واقعا چ کنم 😔😔

حالم اصلن خوب نیس 

چیکار کنم واقعا 

ما همه چی خوب بود بین مون 

هروقت خونه مادرشوهرم رفتیم با اوقات تلخی خونه خودمون اومدیم. ی مدت خیلی دیر ب دیر می رفتم یعنی 2ماه یکبار. ولی بخاطر بارداری ک اذیتم و غذا نمیخوردم 1 هفته بیشتر وعده ها خونه شون بودیم یا غذا از بیرون سفارش میداد شوهرم 

حالا هم اوضاعم بر وفق مرادم نیست و بلا تکلیفم و واقعا نمیدونم چ کنم الان 6 روزه ک خونه بابام هستم هیچ خبری نگرفته شوهرم و داره 9 هفته ام تموم میشه ولی هنوز سونوگرافی نرفتیم

انگار ب فکر نیست و خواهر دو روش همش پرش کرده 

چ کنم؟ 😑😔

واقعا دلم واسه بچه میسوزه این چ گناهی کرده کرده ک توی شکم منه

میدونی چرا نمیاد 

چون مردا وقتی که زنشون حامله میشه دیگه میگن که تمومه هر کاری هم بکنم دیگه نمیره به خاطر بچه طلاق نمیگیره 

باید یه طوری اینو حالیش کنی که حتی اگه چند تا هم بچه داشته باشی شوهرت خوب نباشه میری 

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ میخای جداشی سقط کن دیگه بچه بیاری چی بشه

آخه مگه الکیه 😔

خون ی ادم ب گردنم میوفته انگار 

کلی شوهرم خوشحال شده بود ک نی نی دار شدیم 

حالا شما میگی سقط؟ 

راهکار خواستم 

ن فرار از مشکل

چرا فکر میکنید مردی که زن حاملشو به حال خودش رها کرده، ذاتا مرد مهربونیه اما خواهرش پرش کرده.

عزیزم آدم عاقل هزارتا حرف در طول روز میشنوه، ولی هیچکدومو ملاک قضاوت خودش در مورد زن و بچش قرار نمیده. 

من نمیدونم این وسط چی بینتون گذشته اما اگه این وسط کسی مقصر باشه قطعا شوهرته. اگر حرف خواهرش روش تاثیر میزاره پس تقصیر شوهرته که اجازه میده خواهرش انقدر تو روابط شما نظر خودشو تحمیل کنه

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    

۶ روز که چیزی نیست

من ۹ دی از خونم اومدم بیرون یعنی پدرشوهرم گفت نمیخوایمت

هنوزم بلاتکلیفم

شوهرم که اصلا پیام نداد و سراغ نگرفت

تهش خودم سر صحبتو باز کردم ولی وقتی دیدم هنوزم میگه مقصر همه چیز تویی دیگه ادامه ندادم و همچنان بعد یه ماه بلاتکلیفم