2777
2789
عنوان

پیام های خیانت شوهرمو خوندم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4625 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اسکرین شات از پیام هاش گرفتم  دیگه الانم نیاره دو روز دیگه میاره

حداقل بترسون چیزی ب نامت کنه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
هماهنگ کرده یه زنه رو پیدا کرده مجازی اون روزی که من نیستم  کثافت سر خونه زندگی من زن غریبه بی ...

اره میدونم عزیز دلم 🥺تجربش کردم هیلی دردناکه تازه من باردار بودم وقتی فهمیدم همه چی رو سرم خراب شد 

بهش پیام دادم فهمیدم  آخه می خواستم برم کربلا  الان نمی دونم برم نرم

این چه کاری بود کردی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

باید میرفتی خونه ی مامانت همون وقت که هماهنگ کرده بود میرفتی مچشو میگرفتی اینجوری میتونستی به راحتی طلاق بگیری بااین کار فقط همه چیو عادی کردی

بهش پیام دادم فهمیدم  آخه می خواستم برم کربلا  الان نمی دونم برم نرم

نباید میگفتی

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
بهش بگو میرم اما نرو ..برو طرفای خونه ات کیشبک بده هر وقت اومد زنگ بزن برا بابات و پدرشوهر اینا بیان ...

نمی دونم دیگه پیام دادم معلوم نیست بیاره یا نه 

بعدم می خواستم واسه اولین بار برم کربلا 

کثافت چه قدر التماسش کردم بیا نزار من تنها برم دست تنهام