2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم خودم هم بچم استفاده کردیم عالی بوده  استنشاق هم حتمابکن آب و گلاب اندازه هم کمی نمک دریا ...

دخترم کوچیک گناه داره یه سرفع های میکنه جگرم خون میشه ...واقعا از دست مریضی بچه هام خسته شدم 

عزیزم اگر بچتون میتونه قرص بخوره و سرفه های خیلی زیاد داره قرص مونته لوکاست بده اگر زیر ۷ ساله نصفشو بده روزی ۱بار، توی نت سرچ کن پسر من خوب نمیشد برده بودمش دکتر ،دوباره بردم این قرص داد 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
من بیشتر برا سرفع میگیرم سری خوب میکنه 

ممنونم عزیزم اخه الان از داروخانه پرسیدم یه قطره کوچیک شاید برای سه روزش باشه ۶۰ هزارتومن گفتم اکه می ارزه بخرم،،خخخخخ

نه ۱۰ ماعشه  

آخی عزیزم،  خیلی کوچیکه ،یک کتری آب‌جوش بزار روی بخاری یا گاز اگر دستگاه بخور نداری ، عناب دم کنی براش خوبه ۱قاشق ابشو بدی بخوره حتی دیدم بعضیا توی شیشه به بچه میدن برای سرفه و گلودردش، انشاالله که زودتر خوب بشه کوچولو

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️