2777
2789
عنوان

اقدامی ها یا باردارا یا کسانیکه تجربه بارداری دارن یه لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 38 پست
آخی مبارکت باشه گلم.من بااینکه اقدام بودم چند ماهه اما یک روز هم عقب جلو نشده پریودم .باید ۴ م پریود ...

مرسی گلم انشالله که باردارین♥️

برای زنانی که تنشون برای خودشون نیست🕊🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم تا چند روز لک بینی داشتی ک بعدش قطع شد؟میخوام بدونم ک اگه منم لکه بینی داشتم بفهمم

منکه ۵ روز اینا داشتم بعد که تست دادم بتام مثبت بود شیاف پروژسترون استفاده کردم قطع شد

اها شما هم درست روز موعد اینجوری شدی؟ببخشید نی نیت چیه؟خخخ

بله از روز‌موعد اینجوری شدم نی نیم پسره ولی ربطی نداره چون من نارسایی فاز لوتیال داشتم یعنی پروژترون بدنم پایین بود اینجوری شدم

بله از روز‌موعد اینجوری شدم نی نیم پسره ولی ربطی نداره چون من نارسایی فاز لوتیال داشتم یعنی پروژترون ...

اها...ببخشید اگه باردار باشم و دیگه لک نبینم دکتر برامنم شیاف مینویسه یا نه لک اولی ک دیدم همون ترشح مهم نیس؟

اها...ببخشید اگه باردار باشم و دیگه لک نبینم دکتر برامنم شیاف مینویسه یا نه لک اولی ک دیدم همون ترشح ...

اگه لک بینی داشته باشی با وجود اینکه بارداری قطعا باید شیاف پروژسترون استفاده کنی ولی اگه بعد این لک بینی نداشته باشی دیگه شیاف لازم نیس

اخه عزیزم منم هر بار ببخشید۴ ماهه اقدامم دفعات قبل یه لکه می دیدم شبش بعد فرداش تا میرفتم دستشویی خو ...

عزیزم انشالله ک بارداری ولی خودت امیدوار نکن ک بعدا تو ذوقت نخوره  فقط صبر کن و بیخیال باش ببین چی میشه

عزیزم انشالله ک بارداری ولی خودت امیدوار نکن ک بعدا تو ذوقت نخوره  فقط صبر کن و بیخیال باش ببین ...

پریود شدم حق با شماست نباید هیچوقت امیدوار شم متاسفانه ولی میشم و بعدش مث افسردهام