2777
2789

سلام دوستان من با بچم همش تنهام اکثر وقتا...بدو تولد متوجه شدم کم شنواس 

بچه های کم شنوا مثل بچه های دیگه دایره واژگان ندارن و باید مدام باهاشون صحبت کرد و نباید بذاری توو سکوت باشن تلویزیون و گوشی هم ک ممنوعه...من از۶ماهگی ک سمعک میذاره همش کنارش نشستم باهاش بازی کردم مثلا مدام تکرار کردن این توپه.توپو بده.توپ چه رنگیه.تا بچم یاد بگیره....همینا باعث شده من بشم هم بازیش و وابستم شده شدید....۱سالشه

چهار دستو پا نمیره و همش از من میخواد دستشو بگیرم کل خونه رو راه بره کمرم دیگه داره میشکنه اصلا تنهایی بازی نمیکنه منم خسته شدم منم آدمم خب کمرم درد میگیره چقدر بازی آخه😕😔راهم ک‌نمیره بره برا خودش سرگرم شه سکوتم ک‌براش خوب نیس..همشم باید در حال اموزش باشم... بابت کم شنوایی و اموزش مشکلی ندارم از جونو دل انجام میدم و خداروشاکرم

اما این حجم از وابستگی خستم کرده یه لحظه هم نمیشینه برا خودش بازی کنه چیکار کنم اخه 

من به زودی به همه نشون میدم که یک زن هم میتونه قوی باشه میتونه روی پاهاش به تنهایی بایسته من موفق میشم اینو بهت قول میدم پسر مامان 

یه تاپیک دادم‌خانم‌بچش ۴سالشه و همین‌مشکلو داره میخوام تا ۱ساله هست ببینم‌راهی هست وابستگیشو کم کنم کمکم کنید

من به زودی به همه نشون میدم که یک زن هم میتونه قوی باشه میتونه روی پاهاش به تنهایی بایسته من موفق میشم اینو بهت قول میدم پسر مامان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تی وی ممنوعه براش؟

تی وی ک کلا زیر دو سال خوب نیس برا بچه ها...کم‌شنواها این موضوع مهمتره...چون افراد کم‌شنوا قدرت بیناییشون قوی تره و باعث میشه ب لبخوانی عادت کنن و از قدرت بینایی استفاده کنن و گوش کمتر ب کار برده شه کلا تی وی از لحاظ جهانی تایید شده ک برا بچه ها خیلی بده اسیبای زیادی داره برا مغز

عزیزم اگه توانایی داری روزی چند ساعت پرستار اموزشی بگیر یه استراحت بکن به خاطر شرایط نینی میگم.الان ...

اره عزیزم شکر خدا پیشرفتش خوبه...بابا مامان دد نه نه ...‌از همسناش عقب نیست ...خیلی دارم براش تلاش میکنم اما دیگه کمرم درد گرفته واقعا پس کی ب خودم برسم خیلی وابستمه اگه همینجوری پیش بره من میشم هم بازیش ک همینجورم شده

بچه ده ماهه منم همینه حتما باید یا کنارش باشم بازی کنه یا بغلش کنم منم خستم خواهر خسته 😩

وای درکت میکنم خیلی سخته خودمون بد بارشون‌اوردیم

منم دخترم تو این سن وابسته بود  ینی غذا میپختم ۱۱ ماهگی پشت من وایمیساد تا تموم شه در یخچال اب میخوردم پشت من بود ۱۰۰ بار خورده بودم بهش پرت شده بود پشت درب توالت اشک میریخت ماما  بیا. ۱ سال و نیمگی بردم مهد که خانه کودک داشت یه ماه هر روز با خودم بردم بازی کرد با بچه ها بعدش دیگه سپردمش اونجا روزی چند ساعت وقتی میوردمش انرژیش تخلیه شده بود فقط غذا میخورد جند ساعت میخوابید.

روانشناسی کودک
بخاطر تنهاییه اگه دورشون شلوغ باشه انقد وابسته ما نمیشن 

اره خونه خواهرام مامانم میرم یا جایی بچه باشه سرگرم‌میشه‌..اما درکل چون نمیتونه راه بره همش میخواد بچسبه به یه نفر ک اون طرف ببرش هرجا ک میخواد...الان یه کم بی محلش کردمو از خودم دورش کردم ک بازی کنه کلی گریه کرد نگاهش خیلی مظلومانه بود

منم دخترم تو این سن وابسته بود  ینی غذا میپختم ۱۱ ماهگی پشت من وایمیساد تا تموم شه در یخچال اب ...

گریه نمیکرد تنهایی؟