2777
2789

اواخر بهمن و یا اوایل اسفند دخترم دنیا میاد عین گیجا هستم مغزم کار نمیکنه نمیدونم سیسمونی چیا بخرم چی نخرم چی مهمه چی الکیه لطفا راهنمایم کنید گهواره چی خوبه لباس های واجب چیه کلاواجبات و چیزای خوب چیه

انشالله بسلامتی دخترتو بغلت بگیری عزیزم

وسایل واجب برای بیمارستان بخوای ببری  لباسهاش(زیرپوش بلوزشلوار کلاه دستکش) که سعی کن جنسشون لطیف و باکیفیت باشه.

ساک_شیشه شیر_ ست پارچه خشک کن(معمولابسته های ۴تایی هستن) چند دست لباس

پتو دور پیچ مخصوصا چون هوا هم سرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس پنج تیکه سایز یک یک دست  و دو  سه دست 

کلاه

پتو دورپیچ

پتو کودک

ساک لوازم 

شیشه شیر

پوشک  سایز ۱

دستمال مرطوب 

روغن بچه 

شامپو بچه بدن و سر

پودر بچه 

پماد سوختگی کودک مثل کالاندولا یا زینک اکساید 

جوراب 

سه دست سرهمی مناسب فصل 

جغجغه 

خشک کن سه تا چهارتا 

حوله حموم

تشک تعویض 

تشک و بالش

الهم عجل الولیک الفرج

من کریر گرفتم و زیاد استفادم شد ولی شاید بعضیا زیاد به کارشون نیاد.

آغوش گیر هم گرفتم اونم خیلی راضی بودم

کالسکه هم استفادم شد هواخوب شده بود میرفتم پیاده روی میزاشتمش توی کالسکه میخوابید

لباسای واجب سایز کوچیک منظورم صفر تا سه ماه آستین بلند زیر دکمه دار باید اگه شهرتون سرده(آستین کوتاه زیر اون بپوشونی) اگه گرمتره( رکابی زیرش بپوشونی) کلاه و جوراب لازم داری. کت سه دکمه یا همون مانتویی برای بعد حمام لازم داری. لباسارو بسته به فصلی که توشی درنظر بگیر. و اگه میدونی کی میان دیدنت چند دست خوشگل براش بخر تا اونموقع اذیت نشی.  حوله حمام و لیف مخصوص. وسایل شست و شو و لوسیون و پوشک؛من تخت خریدم که چون شیر خودمو میدادم خیلی سخت بود. کالسکه دوتا دارم  یکی واسه مسافرت یکی واسه پیاده روی. من پیشبند هم خرید واسه اینکه آب دهنشون همش میریزه و لباسشونو خیس میکنه. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

سلام عزیزم بسلامتی بغلش کنی،من اقنایق که تیک زدمو گرفتم و بدرد خورد.

تو اسباب بازیا و کتاب ها هم اسباب بازیایی فعلا بگیر که قابلیت صدعفونی کردن و شستشو و دندون گرفتن داشته باشه.جغجغه هم بگیر.بعلاوه یه عروسکی که بشه تو دست گرفتص و دنگش قرمز باشه.

همینطور یکسری کتاب هست برای زیر شش ماه اونام رو هم بگیر.کتاب های سیاه و سفید هستن با رنگای قرمز برای تمرین دید کودک خوبه.

من قنداغ خوری،پوره خوری،سرلاک خوری گرفتم ولی کاربرد نداشت برام.

قاشق حرارتی بخر.

یه شیشه شیر بخر محض احتیاط.

یه تشکچه سبک و کوچیک هم بده برات بدوزن .

کاپشن با توجه به سرمای صهرتون بخر،ازین کاپصن سرهمیا لگیر دو تیکه نگیر.

کریر و کالسکه هم من ایرانی گرفتم و راضی بودم.

آغوشی هم گرفتم کاربرد نداشت.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

سلام خانما

ما فروش انلاین لباس نوزادی وبچگونه  داریم، با سود کم کار میکنیم تا قیمتامون مناسب باشه، لطفا به پیج و کانالمون سر بزنین، لباسامون وارداتیه، بادی و سرهمی و بلوز شلوار و ... بادی هامون ۷۶تومن... خودتون لطفا قیمت لباسای ما رو با بقیه ی پیج ها و کانال ها مقایسه کنین

alijenab_baby پیج اینستا

alijenabbaby@ هم کانال ایتامون

۰۹۳۸۴۱۵۱۲۷۵ به این شماره هم اگه نتونستین عضو کانال بشین، پیام بدین تا عضوتون کنن🌹