2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندتا دکتر دیگ ببرینش ان شاءالله ک مشکلی نداشته باشن گل دخترتون ولی حتماا پیگیر باشین

یه شماره دارم از تو دیوار پیدا کردم مال یکی از شهرهای اطرافمون ک گفته بودن محصول داریم برای درمان پیسی اگ خواستین بگین تا شماره رو بفرستم 

سلام استارتر عزیز لک دخترتون از چی بود اگه دیدی پیاممو جواب بده منم نگرانم

سلام عزبزم میشع بهم بگی لک های بچتون خوب شد بچه من هم همین مشکل رو‌داره از پونزده روزگیش شروع شد زیادتر شد 

سلام من دخترمو ۳ ماهگی متوجه شدم بردم دکتر پوست گفت چیز خاصی نیست پیسی هم نیست نگران نباش تا الان که ...

من دیوانه شدم 

نمیدونم دارن زیادتر میشن یا از اول بصورت کمرنگ بودن هی دارم میبینمشون

سلام عزبزم میشع بهم بگی لک های بچتون خوب شد بچه من هم همین مشکل رو‌داره از پونزده روزگیش شروع شد زیا ...

سلام عزیزم میشه بپرسم لکه های بچه شما رفع شد یا نه؟ پسرمنم لکه های سفید داره دکترا جواب قطعی ندادن 

سلام من دخترمو ۳ ماهگی متوجه شدم بردم دکتر پوست گفت چیز خاصی نیست پیسی هم نیست نگران نباش تا الان که ...

سلام عزیزم میشه بپرسم لکه های دخترتون خوب شد یانه؟ پسر من لکه های سفید داره دکترا جواب قطعی نمیدن که پیسیه یا ن میشه جوابمو بدین نگرانم 

سلام عزیزم میشه بپرسم لکه های دخترتون خوب شد یانه؟ پسر من لکه های سفید داره دکترا جواب قطعی نمیدن که ...

سلام عزیز جواب اخرین دکتر چی بود و درمانش چیه؟دختر منم اینجور لک هایی داره روی باسن و ران 

سلام عزیز جواب اخرین دکتر چی بود و درمانش چیه؟دختر منم اینجور لک هایی داره روی باسن و ران 

عزیزم اخرین دکتررک خیلی هم دکتر مطرحی بود و نوبت دهیش بسیار سخت و هر ۵ ماه یه نوبت میده گفت اینا خال هستش ولی خب هرروز داره بدتر میشه و بیشتر جاهای بدنش میزنه دکترگفت شاید هیچوقت پاک نشن ولی همین ک همه جای بدنشو میگیره نگرانم فک نمیکنم خال باشه