2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه ربط ش رو به مادرش بگی.گفای اول ازدواج شوهرت دمر میخوابید اا... ال منن اینطوریه چچرا

ببین مادرایی که وحشتناک مستبد هستن و به نحوی پسر هم ازشون متنفرن هم ناخواسته وابستگی شدید دارن اینجوری میشن یعنی از همه زنا بدشون میاد بخاطر نفرتی که از مادرشون دارن ولی جالبه خودشون هم نمی دونن بخاطر مادرشون هست و بشدت وابسته مادر هستن

ببین مادرایی که وحشتناک مستبد هستن و به نحوی پسر هم ازشون متنفرن هم ناخواسته وابستگی شدید دارن اینجو ...

عجیبه اده همینطوره مبشه بیشتر توصیح  بدی باید چیکار کنم.

گفتی بخاطر خودخواهی .‌چرا خودخواهی 

عجیبه اده همینطوره مبشه بیشتر توصیح  بدی باید چیکار کنم. گفتی بخاطر خودخواهی .‌چرا خودخواهی&nb ...

عزیزم نگفتم خودخواهی گفتم مستبدی یعنی استفاده از خشونت کتک برا تنبیه بچه در دوران بچگی 

من شوهر خودم همین مشکل رو داره متاسفانه هیچ کاری از دستم بر نمیاد چون خودشون نه قبول دارن نه آدم جرات میکنه پیش همچین مردایی از مادرشون حرف بزنه جالبه اگه حرف بزنی از تو بیشتر متنفر میشن تا مادرشون 

هیچ فایده ای نداره فقط من بخاطر بچه هام تحمل میکنم و پذیرفتم شرایطم رو باور کن از عید تا حالا من ۳ بار رابطه داشتم ولی دیگه تمایلی نشون نمیدم و درخواستی ندارم خودش خواست میا  جلو وگرنه خوب میدونه برای من تمایلی نیس

عجیبه اده همینطوره مبشه بیشتر توصیح  بدی باید چیکار کنم. گفتی بخاطر خودخواهی .‌چرا خودخواهی&nb ...

ببین فقط تا میتونی باید جلوی این دسته از افراد صبور باشی چون این ادما عاشق زنای مظلومن و از مادرش اصلا حرفی تو خونه نزنی نه بگو خوبه نه بگو بد انگار اصلا همچین ادمی وجود نداره به مرور زمان حداقل اگه رابط جنسی نخواد ولی باهات یکی میشه کم کم رازای دلش رو بهت میگه ولی خیلی زمان لازمه تا اینجوری بشه من خودمو کاملا خاموش کردم از این لحاظ حسابی ورزش میکنم و این ورزش خیلی تو پایین اوردن میلت تاثیر داره