2777
2789
عنوان

کیا دوقلو باردارن یا به دنیا آوردن

2341 بازدید | 36 پست

من دوقلو باردارم هفته ۲۲هستم سرکلاژ هم کردم همش ترس زودرس دارم . این ماه هم خیلی مشکلات و ناراحتی داشتم قلبم تیکه شده  

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوقلو دارم 2سال و یک ماهشونه. نگران نباش عزیزم به سلامتی زایمان میکنی😍😍

طبیعی باردار شدی ؟ چند هفته به دنیا اومدن سرکلاژ شدی . خدا حفظشون کنه

عزیزم استراحت داشته باش ،ترس هم خودش بدتره ،به چیزهای خوب فکر کن  الهی سالم و سلامت میاین بغلت

اوایل استراحت داشتم الان بخاطر مشکلاتی که واسم پیش اومده کمتر شده ولی بازم سعی میکنم 

منم دوقلو دارم ۱۸ماهشونه...ان شاالله ک بسلامتی دنیا میاریشون استرس نداشته باش

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم
بپرس

میشه بگی عدد بتات چند بود اگه دوبار آز دادی روند زیاد شدن بتا چند برابر بود؟

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
عزیزم فقط استرس نداشته باش و استراحت کن  ان شاالله به سلامتی وقتشون میان این روزاام میگذره دو ...

خدا حفظشون کنه چند هفته به دنیا اومدن ؟ دستگاه نرفتن چند کیلو بودن . من دخترم ۴ سالشه تازه فهمیدیم دیابت داره دنیا رو سرم خراب شده کارم همش گریه هست

طبیعی باردار شدی ؟ چند هفته به دنیا اومدن سرکلاژ شدی . خدا حفظشون کنه

قرص و آمپول استفاده کردم همون ماهی که اینارو استفاده کردم باردارشدم. سرکلاژ نه نشدم، 35هفته به دنیا اومدن انقباض داشتم رفتم دکتر بعد خودشونو خیلیی سفت میکردن انقباضات شدید شده بود زایمان کردم دیگه ولی خیلی رعایت کردم کل بارداریم همش استراحت بودم دکترم نگفته بودا خودم خیلی رعایت میکردم

میشه بگی عدد بتات چند بود اگه دوبار آز دادی روند زیاد شدن بتا چند برابر بود؟

من ای وی اف انجام دادم ۱۴ روز بعد انتقال ۱۲۷۰ بود دیگه تکرار نکردم

قرص و آمپول استفاده کردم همون ماهی که اینارو استفاده کردم باردارشدم. سرکلاژ نه نشدم، 35هفته به دنیا ...

شیاف هم استفاده میکردی ؟ عزیزم به کدوم سمت بهتره خابید چون من یکی چپ یکی راسته نمی‌دونم چطور بخابم

من ای وی اف انجام دادم ۱۴ روز بعد انتقال ۱۲۷۰ بود دیگه تکرار نکردم

اها ممنون جواب دادی

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️