2777
2789
عنوان

کیا اولین بار آزمون شهری رانندگی قبول شدن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10514 بازدید | 92 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زمانی که میخواستم برای آزمون شهری ثبت نام کنم از شانس گندم یه سرهنگ خیلی بداخلاق نصیبم شد 

بهشون گفتم برام مشکل پیش اومده اسممو برای سری بعد بنویسید همسرم خبیث بازی درآورد گفت سری بعد دیره الان بنویسید🤣😐

خلاصه رفتم و همون اولین بار هم قبول شدم ۱۹ سالم بود 

سرهنگ میگفت چند ساله که رانندگی میکنی?🥴

تا همین الانش همسرم در مورد این موضوع تو سکوته🤣🤣

تولیدکننده تابلو سه بعدی کریستالینه🥰اینستاگرام👇@arsha.artgallery 

۸ سال پیش

مامانم شنبه اولین بار امتحان داد و قبول شد

من دو روز بعدش اولین بار

اینم زحمت بابام بود کلی تمرین و راهنمایی میکرد

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
من بار دوم قبول شدم حس خوبی داشتم ولی پز چرا؟ مهم گواهینامه‌س مهم نیست چقدر رد شدی تا قبول بشی

اخه نمیدونی خواهرشوهرام چجوری منو حرص میدادن از حسودی چون خودشون ندارن میگفتن رد میشی چندبار

منننننننن  چون عاااااااشق رانندگی بودم زمانی ک کارتم بردم دادم ب کارمند تا واسم کارای گواهینام ...

خیلیییییی حس خوبیه منم عااااشق رانندگیم شوهرمنم پیش من اصلا تعریف نمیکنه از دست فرمونم ولی معلومه راضیه🤣😂

من بار اول دوبل زدم راهنما نزدم فرمون دوم نذاشت بچرخونم.بار دوم پدرمو در اورد سرهنگ عوض شد همه رو ازم امتحان گرفت قبول شدم .ولی کلا بنظرم کسایی هستن خیلی خوبه رانندگیشون استرس میگیرن جلو افسر رد میشن.خود من بزور قرص یکم آروم شدم

آخییییی عزیزم..زیادن ازین آدمای حسود دور و برمون خواهر

آخه خوشحالی ی بچه چی داشت که بزنی تو ذوقش بچه ام نبود که بگم بچه اس خرس گنده 

من خوشحال بودم بااین خبر میتونم مامانمو خوشحال کنم همیننننن

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

من بار اول دوبل زدم راهنما نزدم فرمون دوم نذاشت بچرخونم.بار دوم پدرمو در اورد سرهنگ عوض شد همه رو از ...

اره دقیقا استرس خیلی بده نباید فک کنی کنارت سرهنگ نشسته باید تو دلت بگی مربی ازموش میده سخت نیس اصلا تمرین و تمرکز میخواد فقط

آخه خوشحالی ی بچه چی داشت که بزنی تو ذوقش بچه ام نبود که بگم بچه اس خرس گنده  من خوشحال بودم ب ...

بعضیا واقعا مرض دارن که کلا بزنن تو ذوق آدم کار دیگه ای بلدنیستن...نسلشونم منقرض نمیشه