2777
2789

شوهرم و بچم خوابن و من فقط دارم اشک میریزم و از خدا همش سوال میکنم که چرا ؟چرا من رو لایق خوشبختی ندونست منی که از هر لحاظ خوب بودم و هستم .دخترای فامیل خودمون و فامیل شوهرم رو که میبینم چطوری خوشبختن چطوری شوهراشون قربون صدقه شون میرن و عشقم عشقم میکنن.چه دسته گلهایی ،چه کیکهایی ،چه تبریکها و آرزوهایی از طرف مادرشوهر و پدرشوهرهاشون..چه سفرهای خارجی ای ..بعد به خودم نگاه میکنم و میبینم در حسرت یه دوستت دارم شنیدم از شوهرم یه جشن تولد یا سالگرد، در حسرت یه ذره محبت و توجه از خانواده ی شوهر که بجاش فقط نفرتشونو بهم دادند، هستم. و چقدر بی صدا میشکنم و تنها خوشبختیم اینه که هر شب کنجی از خانه اشک بریزم و غبطه بخورم.هر روز جوونیم داره کم و کمتر میشه اما من هنوز نتونستم چیزایی که همیشه آرزوم بود رو تجربه کنم.پس این زندگی تلخیش برای منه و شیرینیش مال اطرافیان من😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیچوقت ظاهر زندگی دیگرونو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن .

مثلا طرف میگه شوهرم برام لباس هدیه گرفته بعدها میفهمی ک بابا لباسه رو خودش خریده الکی میگه شوهر خریده😂😂. این زمونه همه هیلی حرفه ای شدن . اونایی ک ساده ان زندگی رو برا خودشون هم سخت میکنن هم زجر الکی 

ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن

بر شیطان لعنت کن

با اینکار فقط خودتو نابود میکنی به شوهرت چیزی نمیشه ولی بجاش میتونی برای خودت شاد زندگی کنی، اون وقت خودت هم میبینی که چقدر زیبایی ها اطرافت بوده و نمی‌دیدی

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

منم برعکسش رو دیدم و نمیتونم بگم خوشبختن . یعنی ادم هوشبخت خیلی کم دیدم .

پول دارن مال و منال زیاد دارن خونه چند طبقه دارن سفرهای خارجیشون  که همیشه هس کلی قربون و صدقه هم میرن 

صبحها میرن  پیاده روی در پارک میدونن هر دو عاشق ..

البته یه نفر نیست  زیادن .

اما ظاهرشون اینه . مردم هم ظاهر دوس دارن . البته الان پول مهمتره .

من باطن زندگیاشونو دیدم . باطن و طاهرشون ۳۸۰ درجه فرقه . اما هیچکس نمیدونه هیچکس 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

همسرت محبت نمیکنه 

باهاش حرف بزن بگو خواستتو 

عوض کن همه چی رو 

و اینکه اصلا ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن..... هیچکس نمیاد از ناراحتی هاش عکس بزاره از خوشی هاشون عکس میزارن و به نمایش میزارن 

از کجا میدونی عزیزم منی که الان دارم باهات حرف میزنم چه حال و زندگی ای دارم 

نمیشه از روی 4 تا حرف و عکس زندگی خودتو خراب بدونی 

مقایسه نکن اصلا 

کاملا میفهمم چی میگی خیلییی سخته ....ولی اگه همش بشینی فکر کنی و حسرت بخوری سلامتیتم از دست میدی 

تنها چاره ش اینه که دست از مقایسه کردن برداری ..‌‌به خاطر سلامتیه خودتم که شده خصوصا اینکه یه مادری ....

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...