2777
2789
عنوان

پسر اصفهانی

511 بازدید | 20 پست

بچه ها سلام 

با یه پسر اصفهانی آشنا شدم 25 سالشه خودم 20 واااییییی عاجز شدم بخدا ینی خیلی سفت و سخت و مغروره و اصلا ن زنگم میزنه ن پیامم میده :///تکلیفمم روشن نمیکنه هوفف خسته شدم بخدا از بس زنگش زدم و پیام دادم بهش و هیچ جوابی نگرفتم احساس بد دارم احساس اضافی بودن و ناقص بودن :)) 

این اخلاقایتش میتونه ربطی به اصفهانی بودنش داشته باشه؟؟ 🤕

من خودم شیرازی هستم ولی اصالتن کرجی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وللش....پسر باید خودش بیاد وانتطار بکشه..نه تو ابن دوران شما هنوز استرس هم بکشی....وللش...بذار خودش بیاد...شاید دوستی کادب بوده....شیرازیا خونگرمن....تفاوت فرهنگ عم میشه

اگر الان به خاطر گرونی نون واب از عقایدوولایت و...... دست بکشیم وکشورمون رو زیر سوال ببریم .....قطعا در واقعه کربلا هم امام حسین رو تنها میگذاشتیم ویزیدی میشدیم....واین زیر سوال بردن دودش تو چشم همون ادم میره ووقتی متوجه میشه که دیره...... ..کاش قدر خودمون رو بدونیم که در زمانی زندگی میکنیم که اخر الزمانه وچیزی به ظهور اقا نمونده....چی بهتر از این که شیعه باشی..در اخر الزمان باشی...علائم ظهور رو داشته باشی ببینی؛سختی ها رو درک کنی وبدونی بعد از تمام این ها منجی عالم بشریت میاد وتو در این زمان پشت امامت ثابت قدم بمونی.کاش از فطرت خودمون دور نشیم و واین زمان رو غنیمت بدونیم....مطمین باشید ما حق هستیم.....کفار در ناحق خودشون متحدن..وما در حق خود تردید داریم..التماس تفکر

والا منم اصفهانیم 

دوس پسرمم اصفهانی بود 

بیست و چهار ساعت پیام و زنگ چون همو میدیدیم و این خیلی تو رابطه مهمه 

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
من پسر اصفهانیم  چیز دیگه ای ندارم اضافه کنم 🙂🦦

🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂نکنه خودتی شیطون

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
والا منم اصفهانیم  دوس پسرمم اصفهانی بود  بیست و چهار ساعت پیام و زنگ چون همو میدیدیم و ...

عزیزم دوسپسرم بخاطرم شیراز هم میاد ولی چ فایده ن زنگی ن پیامی والا روزای اول ینی بیس چاری بهم زنگ میزد باورت نمیشه حتی خودشم افتاد دنبالم تو شیراز 🤣😭

عزیزم دوسپسرم بخاطرم شیراز هم میاد ولی چ فایده ن زنگی ن پیامی والا روزای اول ینی بیس چاری بهم زنگ می ...

بهت قول میدم سرش جای دیگ گرمه 

اهل مهمونی و پارتی هم هس؟؟

یعنی میگین بخاطر خسیس بودن زنگ نمیزنه و پیام نمیده؟

نه خب 

یکم سرد و خشکه ولی نگا کو عامو من وابسته شدم بهش نمیدونم چ غلطی کنم حالم ازش بهم بخوره 

اگ ازش متنفر بشم مطمئنم همچی درست میشه 

بهت قول میدم سرش جای دیگ گرمه  اهل مهمونی و پارتی هم هس؟؟

نبابا این همش سرکاره و تو فاز پول درآوردنه 🤕🤕ولی خودمم حس میکنم سرش جای دیگه گرمه من واقعا احمقم ک وابسته‌ این شدم