یاد یه خاطره افتادم ، یکبار یکی از همکارای آقا رفته بود مشهد ، سوغات برامون نخودچی کشمش آورده بود بسته بندی ظرف یکبارمصرف بود کنارش شکلات و بادام هم بود ، من دو سه تا دونه خوردم ، بعد به یکی از همکارای خانوم گفتم فلانی آورده بخور ، گفت نه ، گفتم چرا، گفت از کجا معلوم شاید دعا داشته باشه ، گفتم یعنی چی (اخه من اصلا به دعا و جادو جنبل اعتقاد ندارم) گفت دعای مهر و محبت و عاشقی خونده باشه🙄 دختره مجرد بود کلا توهم داشت همه میخوانش ، حالا در اصل خودش چشمش مدام دنبال آقایون بود. خلاصه شوکه شدم که مردم به چه چیزا فکر میکنن🤣🤣🤣
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به شوهرم و مادرشوهرم باشه میگن بریز دور. ولی من اینچیزا برام مهم نیست. چون بهش فکر نمیکنم که تمیزه یا نه
میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟ روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!! شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
اللهم عجل لولیک الفرج .... با آل علی هر که درافتاد ور افتاد.... هرکس اسیر عشق حسن ع شد امیر شد با انسانها و حیوانات مهربان باشیم احدی رو قضاوت نکنیم ، غربالگری شروع شده عجله کن توبه کن تا بتونی سوار کشتی نجات آقا بشی... بازم خوددانی