2777
2789
عنوان

اگه نظری یا همینجور براتون حلوا یا هرچی بیارن...

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 61 پست

یاد یه خاطره افتادم ، یکبار یکی از همکارای آقا رفته بود مشهد ، سوغات برامون نخودچی کشمش آورده بود بسته بندی ظرف یکبارمصرف بود کنارش شکلات و بادام هم بود ، من دو سه تا دونه خوردم ، بعد به یکی از همکارای خانوم گفتم فلانی آورده بخور ، گفت نه ، گفتم چرا، گفت از کجا معلوم شاید دعا داشته باشه ، گفتم یعنی چی (اخه من اصلا به دعا و جادو جنبل اعتقاد ندارم) گفت دعای مهر و محبت و عاشقی خونده باشه🙄 دختره مجرد بود کلا توهم داشت همه میخوانش ، حالا در اصل خودش چشمش مدام دنبال آقایون بود. خلاصه شوکه شدم که مردم به چه چیزا فکر میکنن🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خوشمزه باشه میخورم همسایه پایینیمون ی حلوا میاره با خرماست پوست خرما توشه خیلی بده بیچاره ماهی ی ...

کاش برای منم میآورد 😔

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
شرمنده تند تایپ کردم😂😂 نذری نظری نوشتم

ربطی به تند تایپ کردن نداره 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

خب اینجوری حساس باشی که همه چیزای کارخونه ای مث رب و کنسرو و خوراکیا غیر بهداشتی میشن 

رستوران و فست فود و اینام غیر بهداشتین از کجا میدونی که کاملا بهداشتی هستن میخورید ؟؟

به حکمتش دل بسپار .💜                                          کاربری ۵ سالمو از دست دادم نمیدونم چرا تعلیق شدم . 😐     بعد از یه مدت که خواننده خاموش بودم بازم عضو شدم 

من نمیخورم حالم بهم میخوره 

بشدت وسواسیم

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

من که میخورم. اگه چیزی باشه که دوست دارم

به شوهرم و مادرشوهرم باشه میگن بریز دور. ولی من اینچیزا برام مهم نیست. چون بهش فکر نمیکنم که تمیزه یا نه

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
فک نکنم نذری همینجور اورده واسشون

وااا تو عالم همسایگی اورده دیگه بعدم چ غیر بهداشتی تو ماهیتابه تف میدن با قاشق..مگه اینکه اعتماد نداشته باشبم بترسین چیز خورتون کنن😂😂😂🤦🏼‍♀️

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌

من نذری میخورم.

اللهم عجل لولیک الفرج  ....  با آل علی هر که درافتاد ور افتاد....      هرکس اسیر عشق حسن ع شد امیر شد                                    با انسانها و حیوانات مهربان باشیم احدی رو قضاوت نکنیم ، غربالگری شروع شده عجله کن توبه کن تا بتونی سوار کشتی نجات آقا بشی... بازم خوددانی