2777
2789
عنوان

شده جون کسی رو‌نجات بدید؟

265 بازدید | 23 پست

دیروز فهمیدم هر قدمی که برمیداریم قسمت ماست .

دیروز رفتم مترو ،بعد تا به قطار رسیدم درش بسته شد گفتم یعنی بخاطر چند ثانیه باید منتظر بمونم . قطار بعدی سوار شدم دوباره باید خط عوض میکردم گفتم بزار امروز به جای مسیر همیشگی از اون یکی راه پله برم راهمم دور تر میشد . میخواستم برم رو‌پله برقی یه‌دختر بچه ۷ ۸ ساله دستفروش  داشت با دوستش حرف میزد داشت عقب عقبکی میرفت رو پله برقی که به سمت پایین می‌رفت( از بالا به پایین) اصلا پشتشو نمیدید  حواسش نبود از عقب رو پله برقی رفت ناخوداگاه گرفتمش نمیگرفتم از بالای پله برقی پرت میشد . انگار لحظه لحظه کارام برنامه ریزی شده بود تا به این بچه برسم

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار دیگه هم دوستم داشت از خیابون رد میشد داشت سرش تو‌گوشی‌بود حواسش به ماشینا نبود یه اتوبوس داشت با سرعت میومد دوییدم پرتش کردم به جلو . اتوبوسه میلیمتری از کنارمون رد شد .

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

آره جون خیلی ها رو نجات دادم

توی نت سرچ کنید🐰<<صدای یک خرگوش موقع آزمایش>>🐰تا ببنید حیوونا برای لوازم آرایشی بهداشتی و بوتاکس و سیگار و غیره ما چطور زجر کش میشن🐰🐂🐄🐥🐢🐒🐸🐟#نه_به_خرید_ماهی_عید🐟#نه_به_سیرک_و_باغ_وحش🐘#نه_به_نگهداری_حیوانات_خانگی🐤#نه_به_سیگار_شامپوی_صنعتی_بوتاکس🐵#نه_به_زباله_ریختن_در_طبیعت🐢#نه_به_کاشت_خرید_سبزه_عید_با_حبوبات🌿#نه_به_انجام_عمل_ها_زیبایی_روی_حیوانات🐱#نه_به_خرید_لباس_کفش_با_چرم_طبیعی🐮#نه_به_استفاده_از_اعضای_بدن_حیوانات🐂#نه_به_نگهداری_حیوانات_در_قفس🐸#نه_به_لوازم_آرایشی_بهداشتی_با_تست_حیوانی🐇🌹در مورد هر کدوم از هشتگ ها کافیه ی جستجوی کوچیک تو نت داشته باشید تا از ته قلبتون ناراحت بشید.🌹میتونیم از راه های دیگه ای غیر از باغ وحش و سیرک برای تفریح استفاده کنیم.میتونیم از لوازم آرایشی بهداشتی بدون تست حیوانی و شامپوی گیاهی استفاده کنیم.چرا برای چند ساعت تفریح ما باید حیوونا سال ها توی باغ وحش یا سیرک به بدترین شکل ممکن زندانی بشن؟چرا برای زیبایی ما حیوونا باید جونشون رو با زجر کش شدن از دست بدن؟🐱🐁🐰🐮🐥🐢🐖🐒🐟🐑🐐🐂

آره یکبار سوال هواپیما شدم آدم ربا ها خلبان و کشتن میخواستن بزنن به برج میلاد باهشون درگیر شدم دستگیر شون کردم سریع فرمون هواپيما چرخوندم نزاشتم هواپيما بخوره بعدم هواپيما و نشوندم فرودگاه 

جون مورچه نجات دادم مامانم میخواسته پشه بکشه بار ها اما نذاشتم

😂😂

وای خدا خیرت بده

منم جون برادرمو نجات دادم اون لحظه حاضر بودم پیش مرگش بشم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من جون کسی نجات ندادم ولی خودم خیلی مرگ از سرم گذشته عزرائیل روم کراش داره

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
آره یکبار سوال هواپیما شدم آدم ربا ها خلبان و کشتن میخواستن بزنن به برج میلاد باهشون درگیر شدم دستگی ...

رو زمین خواب بودی یا رو تخت؟ 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
فرشته ی نجاتش شدی 😻

😘😘

آره جون خیلی ها رو نجات دادم

چجوری؟

من جون کسی نجات ندادم ولی خودم خیلی مرگ از سرم گذشته عزرائیل روم کراش داره

عهه چیا گذشته بهت مگه؟؟ 

وای خدا خیرت بده منم جون برادرمو نجات دادم اون لحظه حاضر بودم پیش مرگش بشم

یکم تعریف میکنی چجوری بوده؟