2777
2789
عنوان

فیبروز ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 4117 بازدید | 38 پست
من تازه انجام دادم خیلیییی پشیمونم چهرم از دخترونگی دراومده چیکار کنم کمرنگ شه؟ پنج روزه

مدام چربش کنید زخم ها که میریزه خیلی کمرنگ و طبیعی میشه دو سه ماه زمان بدید

درتاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد🤰🏻🤱برام دعاکنید 
من تازه انجام دادم خیلیییی پشیمونم چهرم از دخترونگی دراومده چیکار کنم کمرنگ شه؟ پنج روزه

میشه یه عکس فقط ازابروهات بزاری

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صابون ابرو استفاده کردی؟خیلی خوبه ها..با شستشوی صورتم راحت ازلین میره..تاج ابروی منم فاصله داشت..اما ...

نمیدونم خیلی ازکارش تعریف میکنه ک مواد کاملا گیاهی و رنگ امریکایی 

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...
شوهرم همش استرس میده میگه ن نرو حیف ابروهات میریزه

اگر جای خوب و مطمین برید که از ابزار و مواد درجه 1 استفاده کنن مطمین باشید هیچ مشکلی پیش نمیاد هیچ زیباتر هم میشین
این پیج اینستاشون مریم حمزه ای نمونه کاراشونو ببینید

عکس نمیاد بخدا مدلش خیلیی قشنگ شده ولی خیلی پررنگه😑

پررنگیش اشکال نداره به مرور عادی میشه....مشکیه

اگر جای خوب و مطمین برید که از ابزار و مواد درجه 1 استفاده کنن مطمین باشید ه ...

مرسی ک اینهمه اطلاع خوب دادی

نمیدونم خیلی ازکارش تعریف میکنه ک مواد کاملا گیاهی و رنگ امریکایی 

خودشون که آره تعریف که میکنن صددرصد..تحقیق کن ایشالله خیره..فیبروز کنی و چهره ت صدبرابر زیباتر بشه🥰

خودشون که آره تعریف که میکنن صددرصد..تحقیق کن ایشالله خیره..فیبروز کنی و چهره ت صدبرابر زیباتر بشه🥰

مرسی گلم😍

من نگفتم رفتم اگر میگفتم نمیذاشت 

من وقت گرفتم یهو خونه ی خواهرشوهرم بودیم زنگ زد بگه فردا بیا اینا فهمیدن....همش میگفتن حیف نرو ابروهات مگه چشه